To je to što me zanima!

Badelj stradao protiv Meksika: 'Bit će spreman za SP u Rusiji'

Svjetsko prvenstvo nije upitno. Kad je ovakva ozljeda u pitanju onda igrač u pravilu pauzira između tri do četiri tjedna, tako da Badelj ne bi trebao duže izbivati duže od toga, rekao nam je Dinamov liječnik Ivica Smodek
Vidi originalni članak

Loše vijesti za Fiorentinu uoči nastavka talijanskog prvenstva i domaće utakmice s Crotoneom. Kapetan Milan Badelj vratio se ozlijeđen s turneje hrvatske reprezentacije u SAD-u pa je po povratku u klub podvrgnut dodatnim pretragama.

A one su pokazale da je nastradao medijalni kolateralni ligament desnog koljena! Ipak, za izbornika Zlatka Dalića nema velikih strahova, Badelj će biti spreman za Mundijal.

-  Vidio sam Fiorentinino priopćenje, radi se o istegnuću između prvog i drugog stupnja. To je nešto između istegnuća i rupture. Za takvu ozljedu nije potrebna operacija, Svjetsko prvenstvo nije upitno. Kad je ovakva ozljeda u pitanju onda igrač u pravilu pauzira između tri do četiri tjedna, tako da Badelj ne bi trebao duže izbivati duže od toga - rekao je nam je Ivica Smodek, liječnik Dinama i jedan od najuglednijih lječnika za sportsku medicinu u Hrvatskoj.

Oko stanja Milana Badelja oglasio se i klub službenim priopćenjem:

- Fiorentina obavještava da je Milan Badelj za vrijeme utakmice Hrvatske i Meksika doživio leziju medijalnog kolateralnog ligamenta desnog koljena. Po jačini je to između prvog i drugog stupnja. Nogometaš je već započeo odgovarajuću terapiju i njegovo će stanje biti ponovno procijenjeno tijekom sljedećih nekoliko dana.

Podsjetimo, Badelj se ozlijedio netom prije kraja prvog poluvremena kad je ujedno i napustio igru. Za Fiorentinu je ove sezone nastupio u 24 utakmice u Serie A i postigao dva pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • biberrr 30.03.2018.

    Dobar je Badelj,s njime cijela obrana puno bolje djeluje. Mislim da je jedini pravi defanzivni vezni od naših. Ako lopta prođe,igrač ne prolazi.

  • bianconeri_zg 30.03.2018.

    Ovakav igrac treba svakoj momcadi, tih samozatajan a igracina, puno posla obavlja koji ni "ne vidimo".

  • tomislav22 29.03.2018.

    Badelj je igračina

Komentiraj...
Vidi sve komentare