To je to što me zanima!

Strahovi sportaša: Panično se bojim tog groznog tramvaja!

Rafael Nadal se boji mraka, sestre Williams horor-filmova, Josip Šimunić pauka, a bivši dinamovac Frank Manga Guela ne voli gradski prijevoz, odnosno tramvaja
Vidi originalni članak

Zagreb je fantastičan. Lijep, jedan od ljepših gradova koje sam vidio. Jedino me je tramvaj plašio. Do dolaska u Hrvatsku to čudo nigdje nisam vidio. Ne volim baš biti u blizini 'toga', priznao je Frank Manga Guela 24-godišnji veznjak iz Obale Bjelokosti, koji je 2008. napustio Dinamo.

Negativan osjećaj koji čovjek doživljava kada očekuje opasnost (stvarnu ili nerealnu), nije stran niti planetarno poznatim sportašima. 

- Horore nikako ne mogu gledati. Jednom sam pokušala s 'Istjerivačem đavola' i doslovno sam se smrznula. Ma niti s 'Vriskom' nisam na ti. Previše se bojim, priznala je jednom Serena Williams, tenisačica koja je u karijeri osvojila sva četiri Grand Slam turnira.

Niti njezina starija sestra nije ništa hrabrija.

- Pobjegla sam jednom iz kina kada me je dečko odveo na horor. Jedva sam mu to oprostila - otkrila je Venus Williams, peterostruka pobjednica Wimbledona.

Nogometaš Josip Šimunić jednom je izjavio da se boji pauka, a košarkaš Tim Duncan pamti bliski susret s morskim psom.

- Išli smo pecati i odjednom se pojavila psina. Divim mu se, ali me je panično strah dok je u blizini - rekao je vlasnik četiri NBA prstena.

Postoji tu i kategorija sportaša koji su u konstantnom strahu. Od doping kontrole..

BERGKAMP: ŠTO DALJE OD AVIONA

Bivši nizozemski reprezentativac zbog traumatičnog iskustva s turbulencijom leta na SP 1994. već 15 godina ne leti avionom.

O'NEAL: ZUBARE NE MOGU SMISLITI

Noćima nisam spavao uoči operacije palca. A i stomatologa se jako bojim, otkrio je jednom legendarni američki košarkaš.

BJORNDALEN: STRAH LIJEČIM RAKIJOM

Briga o zdravlju norveškog biatlonca graniči s opsesijom. Izraziti je hipohondar koji svako jutro usta i grlo ispire rakijom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boixos os 05.11.2010.

    Iker Kasiljas se boji Messija ...to ste zaboravili napisat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare