To je to što me zanima!

Strani mediji: Milović u Italiju, Kouassi i Sušić u Francusku

Na Poljudu će biti zanimljiva zima, u kojoj će Hajduk pokušati zaraditi poneku kunu prodajom najboljih igrača. Talijanski i francuski mediji pišu o transferima njih trojice
Vidi originalni članak

Teško da se boravak predsjednika Hajduka Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića u Londonu može dovesti u direktnu vezu sa zadnjim vijestima na mercatu, no činjenica je kako su talijanski mediji upravo danas izvijestili o interesu za Gorana Milovića, a francuski za Tina Svena Sušića i Jeana Kouassija.

Ako je vjerovati pisanju talijanskih medija, za Gorana Milovića zainteresiran je rimski Lazio, koji je u potrazi za stoperom. Milović je nedavno produžio ugovor s Hajdukom, no postoji obostrana želja za razlazom uz primjerenu odštetu.

S druge pak strane, francuski mediji navode interes Bordeauxa za dvojac Kouassi & Sušić, kojima se uz dobru igru i mladost, u prednosti ubraja i poznavanje francuskog jezika, što bi im svakako olakšalo prilagodbu na novu sredinu.

U Hajduku još uvijek nema potvrde interesa za spomenutu trojicu, no sudeći po aktualnoj financijskoj situaciji, uz dobru odštetu neće biti prepreke da bilo tko od navedenih ode u inozemstvo.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • frenki1975 19.12.2014.

    ako je to za hajduk dobro moze

  • maky1001 19.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marinr 18.12.2014.

    Jučer prodali dvojicu, danas trojicu, sutra još dva-tri, prekosutra........ Do kraja roka sve će biti prodano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare