To je to što me zanima!

Strašna nesreća skijašice! Sa 115 km/h probila dva reda zaštitne ograde pa je izletjela u šumu!

Utrka spusta u Val d'Isereu privremeno je prekinuta nakon što je Nicole Schmidhofer (31) iz Austrije probila dvije zaštitne ograde! Izgledalo je to strašno, ali na kraju joj, nasreću, prošlo bez ozbiljnijih ozljeda
Vidi originalni članak

Krenula je kao 11. sa starta, a nakon otprilike minute i 30 sekundi pri brzini od oko 115 km/h zabila se u zaštitnu ogradu i uz strašni urlik izletjela u obližnju šumu! Nicole Schmidhofer (31) uspjela je proći kroz duplu ogradu i završiti - praktički neokrznuta! Uspjela se na ogradu 'baciti' na bok i tako izbjegla teže ozljede.

Ostala je ležati u snijegu, a službe na stazi odmah su pohrlile u pomoć. Stavili su ju na nosila te spustili do cilja, a svi su mislili da su ozljede mnogo teže. No, ohrabrujuće su vijesti stigle od organizatora. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Skijašica je pretrpjela samo ozljede lica, a helikopter nismo upotrebljavali. Zaštitna ograda je popravljena i utrka je nastavljena, a razumljivo je da su se svi zabrinuli za skijašicu jer je to izgledalo ružno na snimci. No, spuštena je u cilju na nosilima i nije bilo ozljeda.

Na istom su mjestu na stazi sletjele još tri skijašice, ali nije bilo težih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Žuja__1 18.12.2020.

    ne u šumu! Medo tamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare