To je to što me zanima!

Strašno! Bivši reprezentativac Jugoslavije spava na ulici...

U velikom požaru je ostao bez supruge i doma, boluje od gangrene i velika je opasnost da će ostati bogalj. A službe kažu da ga već poznaju i ne žele ništa učiniti
Vidi originalni članak

Svojedobno je bio reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu, a danas... Danas teško bolestan egzistira na beogradskim ulicama.

Vlastimiru Matiću (67) nitko ne želi pomoći nakon što je prije gotovo dvije godine ostao bez doma i, još užasnije, supruge koja je preminula od posljedica požara koji je uništio njihov dom.

Sada spava na ulici i, k tome, boluje od gangrene i velika je opasnost da će ostati bogalj. A službe kažu da ga već poznaju i ne žele ništa učiniti.

Dobri ljudi valjda će se ukazati...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dnero666 25.07.2019.

    "beskucnik sa gangrenom nogu", fkt cudno ovo procitati, ne razumijem Srbe kako tako govore.

  • radišaklapun 24.07.2019.

    evo prilika onima krezubima takozvanim antifama iz Kumrovca što se okupljaju na titin rođendan i kmeče za jugom da pomognu ovom jadniku i to ne bilo kojem već reprezentativcu jugoslavije,ajmo krezubi pokažite bar malo ljuckosti,

  • 24.07.2019.

    Pozdrav prijatelji Srbi! Kurac boli Vučića i onog smrada Pupovca za takve ljude. Bagra vodi vas ko i nas Hrvate, puno nas ima kome je sitnica dovoljna da završimo ko i taj čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare