To je to što me zanima!

Strava! Navijači Boce ubili su navijača Rivera jer je slavio...

Umirem, umirem, a napali su me zbog proslave rezultata, jer sam navijač Rivera, rekao je 21-godišnji Exequiel Aaron Neris, koji je preminuo nakon napada navijača Boce
Vidi originalni članak

River Plate izašao je kao pobjednik Superclasica nakon fenomenalne utakmice na Santiago Bernabeuu, no navijač pobjedničke momčadi, 21-godišnji Exequiel Aaron Neris, nije mogao dugo slaviti. Neris je preminuo nakon napada dvaju navijača Boce koji su ga napali jer je - navijač Rivera.

Exequiel je slavio u provinciji Misiones, a kako tvrdi argentinski Clarin, 21-godišnjaka su napala dvojica navijača Boce te ga uboli u lijevu nogu čime su pogodili i bedrenu arteriju.

Usprkos pomoći medicinskih službi, Neris je preminuo u bolnici, no prije smrti otkrio je majci više o samom napadu.

- Umirem, umirem, a napali su me zbog proslave rezultata, jer sam navijač Rivera - objasnio je svojoj majci, čije je izjave prenio i Diario de Misiones.

- Ubili su mi sina, a jedva je hodao, imao je operaciju i tri vijka u nozi nakon ozljede s motociklom prije nekoliko mjeseci. Ubili su ga iako je jedva hodao, napali su ga kao psa koji se ne može braniti - rekla je ožalošćena majka.

A to je tek nastavak niza nasilnih incidenata koji su pratili Superclasico... Pa i sama utakmica je odgođena i prebačena u Madrid jer su navijači Rivera napali igrače Boce dok su se vozili na utakmicu.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 14.12.2018.

    žalosno je da se sport mora pretvarat u mržnju ubiti nekoga jer navija za drugi klub?

  • 24 SATA NON-STOP 14.12.2018.

    zato ne slaviti na neprijateljskom terenu.

  • Kranksvester 14.12.2018.

    Kažu najveći nogometni derbi svijeta? Po čemu? Samo zato što imaju životinije od navijača koji se ubijaju međusobno zbog totalno nebitne stvari u životu.. pazi, ubili ga jer navija za drugi klub.. mozak veličine zrna graška u tih Argentinaca.. ali neka je to najveći nogomenti derbi na svjetu.. moš misliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare