To je to što me zanima!

Strava u Liverpoolu: Na slavlju hladno ubijen otac dvoje djece

Britanac Evans O'Rourke (33) izboden je ispred jednog puba. Brzo je prevezen u bolnicu Royal Liverpool Universityja, ali nedugo zatim podlegao je ozljedama. O'Rourke je iza sebe ostavio dvoje djece
Vidi originalni članak

Liverpool je u subotu osvojio Ligu prvaka pobjedom nad Tottenhamom (2-0). Već u nedjelju bus s ponosnim igračima Liverpoola probijao se kroz hordu navijača kluba, a idiličan ugođaj pokvario je jedan užasan čin. 

Naime, Britanac Evans O'Rourke (33) izboden je ispred jednog puba. Brzo je prevezen u bolnicu Royal Liverpool Universityja, ali nedugo zatim podlegao je ozljedama. O'Rourke je iza sebe ostavio dvoje djece, a njegova obitelj i prijatelji još su šokirani. Evans je bio veliki navijač Liverpoola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U toj gunguli policajcima je bilo teško pronaći počinitelje, ali već su privedene dvije osobe na ispitivanje zbog sumnji da su upravo oni izvršili ovaj monstruozni čin. 

Motiv ubojstva nije poznat, ali iz policije su poručili kako je osumnjičeni dvojac od ranije poznavao žrtvu te da ubojstvo možda nije direktno povezano s utakmicom, odnosno slavljem na ulicama Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Roberto Barcello 03.06.2019.

    Neki pišu da u Zagrebu nije bilo incidenta za vrijeme dočeka vatrenih! A u kavani na trgu Bana Jelačića dvoje troje se potuklo,frcale su glave u izlog od kaljenog stakla,ja sam mislio da je odlepršao sa ovog planeta! Krvavi i popucali nosevi i lica! Užas užas ,sva sreća pa je policija bila blizu i neki iz osiguranja pa su jedva primirili i vezali vandale! Hoću reci,svugdje di se pije i gdje je velika gužva,postoji rizik da te NETKO napadne zato jer si ga pogledao onako usput. Dosta ljudi postanu kao životinje kad se napiju,nije alkohol za svakoga!

  • Mrki Medo 03.06.2019.

    Pa ovo nema nikakve veze sa dočekom.

  • nori 🖖 03.06.2019.

    Irac ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare