To je to što me zanima!

Strava u Meksiku! U eksploziji je poginula prvakinja u judu...

Akker, koja je imala samo 22 godine, poginula je u nedjelju od posljedica eksplozije koja se dogodila u njezinoj kući u mjestu Playa de Carmen u Meksiku, objavili su iz Nizozemskog judo savez...
Vidi originalni članak

Tužna vijest pogodila je Nizozemsku. Nekadašnja prvakinja u judu Kim Akker (22) poginula je u eksploziji koja se dogodila u njezinoj kući u Playi de Carmen u Meksiku. 

Do eksplozije je došlo nakon curenja plina. Imala je opekline trećeg stupnja i hitno je prevezena u bolnicu gdje je bila u komi tri dana. No na žalost podlegla je ozljedama unatoč velikim naporima liječnika.

- Akker, koja je imala samo 22 godine, poginula je u nedjelju od posljedica eksplozije koja se dogodila u njezinoj kući u mjestu Playa de Carmen u Meksiku. Bila je tri puta prvakinja Nizozemske u judu, Predstavljala je Nizozemsku na Europskim igrama mladih i na Europskom prvenstvu za juniore. Krajem 2018. godine je odustala od bavljenja sportom nakon učestalih ozljeda i otišla je raditi u Meksiko. Cijeli Savez je u mislima s njezinom obitelji i prijateljima - napisali su.

Kim se s judom počela baviti s osam godina, a u svojoj kratkoj karijeri je u svim kategorijama osvojila ukupno 18 medalja. 

Njezina obitelj objavila je da će ju kremirati u Meksiku te njezin pepeo prevesti u Nizozemsku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.07.2019.

    ma niakd čuo

  • 10.07.2019.

    Mexico,mislio sam na prvu da su karteli u pitanju posto su tamo bas fini ti mafijasi

  • neki tamo lik 10.07.2019.

    Mexico je zadnje mjesto na planeti gdje bi ja imao kuću

Komentiraj...
Vidi sve komentare