To je to što me zanima!

Strava u Srbiji: Sedam dana tražili su bivšeg nogometaša, pronašli su ga smrznutog...

Aleksandar Miličić imao je Alzheimerovu bolest i demenciju zbog čega je često odlazio od kuće i vraćao se, no ovaj put se nije pojavio. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je nakon tjedan dana...
Vidi originalni članak

Punih tjedana dana srpska policija i građani tražili su legendarnog nogometaša Aleksandra Acu Miličića (75) kojem se svaki trag izgubio u njegovom rodnom Šapcu.

Nakon iscrpne potrage policija je pronašla njegovo smrznuto tijelo pokraj stadiona nogometnog kluba Mačva. Liječnici su mogli samo proglasiti smrt. 

Miličić je imao Alzheimerovu bolest i demenciju zbog čega je često odlazio od kuće i vraćao se, no ovaj put se nije pojavio. Njegova obitelj je prije tjedan dana nestanak prijavila policiji, a u potrazi su sudjelovali i građani Srbije koji su apele za pomoć objavljivali na društvenim mrežama. Nažalost, bilo je kasno. Njegovo zamrznuto tijelo pronađeno je pored stadiona u Šapcu.

Miličić je tijekom nogometne karijere igrao za tuzlansku Slobodnu u kojoj je postao legenda. Odigrao je čak 475 utakmica te je bio član generacije koja je 1977. godine osvojila treće mjesto u jugoslavenskoj ligi te se plasirala u Kup Uefa. Rođen je u Šapcu, a osim Slobode igrao je i za Mačvu te Voždovac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 14.03.2021.

    Tužno.... 😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare