To je to što me zanima!

Strava u Torinu: Napolijev bek umalo slomio vrat pri padu...

Albanski reprezentativac Elseid Hysaj gadno se ozlijedio na gostovanju svog Napolija kod Torina. U 34. minuti utakmice pokušao je osvojiti jedan skok, ali je izgubio ravnotežu i nezgodno pao na vrat
Vidi originalni članak

Uh, kakav je horor u Torinu proživjela cijela momčad Napolija. Ne toliko zbog rezultata, završilo je 0-0 protiv istoimenog domaćina, koliko zbog činjenice da je gadno nastradao albanski reprezentativac Elseid Hysaj (25). 

Pokušao je Hysaj u 34. minuti osvojiti jedan zračni duel protiv Cristiana Ansaldija, ali ovaj mu je napravio most te je Albanac izgubio ravnotežu i strovalio se na travnjak. I to kako! Pao je točno na vrat i ostao je nepomično ležati, iako se mora naglasiti kako je Ansaldi vidio da njegov protivnik pada i pokušao ga je uhvatiti. 

DRIES MERTENS 'Kad god odigram loše, susjeda (75) me iskritizira i ošamari'

Pomoć mu se ukazivala nekoliko minuta, a onda su ga morali iznijeti na nosilima. Špekuliralo se čak o tome da je Hysaj slomio vrat, cijeli stadion zanijemio je na neko vrijeme, ali talijanski Sky javio je da nema razloga za zabrinutost i da će s igračem biti sve u redu. Umjesto Hysaja ušao je Alžirac Ghoulam.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare