To je to što me zanima!

Stravičan pad atletičara: Zapeo je za preponu pa pao na glavu. Ostao je nepomično ležati...

Španjolski trkač Enrique Llopis je u nedjelju teško stradao u finalu utrke na 60 metara s preponama posljednjeg dana natjecanja na Europskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Istanbulu
Vidi originalni članak

Borio se za broncu, svega nekoliko metara dijelilo ga je od cilja, no nažalost, zapeo je za posljednju prepreku i nezgodno pao na glavu. Ostao je nepomično ležati bez svijesti, a velikom dvoranom u Istanbulu zavladala je tišina. Nekoliko minuta liječnici su mu ukazivali pomoć, organizatori su brže-bolje donijeli platna kojima su zaklonili pogled. Dok su ga na nosilima iznosili sa staze, cijela dvorana mu je zapljeskala.

Španjolski trkač Enrique Llopis je u nedjelju teško stradao u finalu utrke na 60 metara s preponama posljednjeg dana natjecanja na Europskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Istanbulu. Zapeo je za preponu i pao na glavu, izgledalo je grozno, stavili su mu ovratnik, ali srećom, prošlo je bez težih posljedica. Nekoliko sati nakon utrke, Llopis se javio i zahvalio svima na podršci. 

- Poruka koju smo jedva čekali čuti. @llopis110 je dobro i želi vam zahvaliti na podršci koju ste mu pružili u ovih nekoliko sati - napisao je španjolski atletski savez.

Llopis je bio najbolji u polufinalu i u sjajnoj formi dočekao je finale. Nadao se medalji, bio je blizu bronce, no nažalost, ona mu je izmaknula. Titulu europskog prvaka ponio je Švicarac Jason Joseph koji je slavio ispred Poljaka Jakuba Szymanskog i Francuza Kwaou-Matheya.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • fabercastell 06.03.2023.

    Tako i ja ljubim pod ali poslije druge kistre zuje

  • blatobran555 06.03.2023.

    Ma to ovaj lezi ovi si cestitaju, kud je sve otislo

  • 06.03.2023.

    Tko lezi taj ne bjezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare