To je to što me zanima!

Stravičan pad mladog Japanca šokirao je sve u Pyeongchangu

Yuto Totsuka (16) je krivo procijenio doskok i snažno udario gornjim dijelom leđa u snježnu rampu te zatim nepomično ostao ležati na tlu. Odmah mu je pružena pomoć te je iznesen na nosilima
Vidi originalni članak

Mladi japanski snowboarder Yuto Totsuka (16) ozlijedio se prilikom pada tijekom finala discipline halfpipe u Pyeongchangu.

POGLEDAJTE VIDEO

Totsuka je krivo procijenio doskok i snažno udario gornjim dijelom leđa u snježnu rampu te zatim nepomično ostao ležati na tlu. Odmah mu je pružena pomoć te je iznesen na nosilima.

Srećom, njegova reprezentacija potvrdila je da nije teško ozlijeđen, već samo trpi bolove u kuku nakon neugodnog pada s velike visine.

Budući da je u srijedu jako puhalo, postoji mogućnost da je snažan vjetar doveo do ovog incidenta zbog kojeg su odgođeni biatlon i alpsko skijanje. 

Snowboard je izuzetno opasan sport, pogotovo ako se radi o disciplinama koje se svode na izvođenje spektakularnih trikova u zraku, poput halfpipea.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 14.02.2018.

    smijeh od novina

  • Baljezgarije 14.02.2018.

    Pa snimku sam gledao cca 10 puta i nije mi jasno gdje je novinar tu vidio udarac gornjim dijelom ledja. Ja na snimci vidim da je udario straznjicom, vjerujem da ga boli ali ovakvu nebulozu napisat se nebi sjetili ni na index.hr majke mi. Natuko je kuk vjerovatno od udarca. On da je udario kicmom umro bi na mjestu.

  • Guest_user_38112 14.02.2018.

    ovaj izgleda bez svijesti već u zraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare