To je to što me zanima!

Štrlek se vratio u Zagreb: Ovaj put ćemo pobijediti Francuze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je slomio kost u šaci već u prvom napadu utakmice protiv Španjolske, Manuel Štrlek (24) se uz velike probleme s prijevozom napokon vratio u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Pukla je ta treća metakarpalna kost i najbolja opcija je operacija. Na taj način brže će zarasti kost i prije ću se vratiti na teren, rekao je Manuel Štrlek po povratku u Zagreb gdje će danas na pregled i dogovor za operaciju.

Manuel je ruku slomio u utakmici sa Španjolskom i odmah je otputovao za Zagreb. Na njegovo mjesto uskočio je Ivan Ninčević, kojeg je izbornik povukao iz Berlina, te zabio pet od pet protiv Bjelorusije.

- Naravno da sam želio ostati s dečkima, ali drago mi je da su Ninčević i Šprem odlično odigrali - osvrnuo se nesretni Štrlek.

Da bi nesreća bila još veća, Manuel je imao velikih problema s dolaskom u Zagreb.

- Ma katastrofa, trebao sam se još u nedjelju vratiti u Zagreb. No letovi su bili odgođeni, pa smo još jednu noć ostali u Madridu. Drugi dan smo krenuli kući preko Beča, no u Zagrebu je bila magla pa su nas vratili u Austriju odakle sam na kraju rent-a-carom napokon došao u Zagreb - objasnio je zavrzlamu Štrlek.

Uvjeren je da Hrvatska napokon može pobijediti Francuze u eliminacijskoj fazi.

- Bit će teška utakmica, ali mislim da smo dobro tempirali formu. Kvalitetnija smo momčad i trebali bi pobijediti ovaj put - zaključio je u pozitivnom tonu Štrlek.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bezinspiracije 23.01.2013.

    Ja se nadam da će naši pobijediti. Sretno Kauboji!!! A Štrleku želim brzo ozdravljenje!!!

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    slažem se da hoćemo, vrijeme je!

  • TinaCoyne 22.01.2013.

    Štrlek, riječi ti se pozlatile...

Komentiraj...
Vidi sve komentare