To je to što me zanima!

Štrlek torpedirao Flensburg sa 7 golova, Barca srušila moćni PSG

U derbiju kola Barca je pobijedila PSG sa 30-27. Zanimljivo, Barcu su do pobjede protiv francuskog kluba predvodili Francuzi Dika Mem sa sedam golova, te Timothey N'Guessan i Ludovic Fabregas sa po četiri gola
Vidi originalni članak

U susretu petog kola B skupine rukometne Lige prvaka Veszprem je pobijedio Flensburg-Handewitt sa 28-23, uz sjajnu predstavu hrvatskog rukometaša Manuela Štrleka koji je zabio sedam golova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štrlek je svih sedam golova zabio iz igre iz 10 pokušaja. U suparničkim redovima najefikasniji je bio Teitur Orn Einarsson s pet golova.

U derbiju kola Barca je pobijedila PSG sa 30-27. Zanimljivo, Barcu su do pobjede protiv francuskog kluba predvodili Francuzi Dika Mem sa sedam golova, te Timothey N'Guessan i Ludovic Fabregas sa po četiri gola. Barca je i dalje bez hrvatskog reprezentativca Luke Cindrić koji je izvan stroja zbog ozljede ramena.

U suparničkim redovima najefikasniji je bio Danac Mikkel Hansen sa sedam golova.

Motor je bio bolji od Dinama iz Bukurešta sa 28-27, a za pobjednički sastav je Luka Šebetić zabio tri gola.

Na ljestvici vode Barcelona, Kielce i Veszprem sa po osam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • masterplan 14.11.2021.

    sta ima bit zanimljivo pa tko ce im davat golove ako nece ti nabrojani.. to im je prva postava

  • Garzia 22.10.2021.

    strašna grupa a i strašna tekma između Barcelone i PSG. PSG malo bez ideja, Barca prelako dolazila do golova. Šteta, stvarno po imenima strašna ekipa ali i Barca ima šta za reći :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare