To je to što me zanima!

Sturridge: Mogu zamijeniti Waynea Rooneyja na Euru

Mene je uvijek nosila misao i želja za uspjehom, želja da budem najbolji. Stoga bi svakako želio priliku da zaigram umjesto njega u te dvije utakmice, kaže Sturridge
Vidi originalni članak

Nogometaš Chelseaja Daniel Sturridge poručio je u razgovoru za The Sun kako je spreman u prve dvije utakmice na Europskom prvenstvu odmijeniti suspendiranog napadača Engleske reprezentacije Waynea Rooneya.

Zbog isključenja zarađenog na kraju kvalifikacijskog ciklusa u utakmici protiv Crne Gore, Wayne Rooney je zaradio suspenziju zbog koje neće moći predvoditi napad “gordog albiona” u prve dvije utakmice u skupni na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

- Uvijek se trudim igrati s puno pobjedničkog duha. Kako u klubu tako i u reprezentaciji, to je način kako igram cijelu karijeru. Rooney je sigurno napadač najviše svjetske klase i svi to znaju.

- Mene je uvijek nosila misao i želja za uspjehom, želja da budem najbolji. Stoga bi svakako želio priliku da zaigram umjesto njega u te dvije utakmice. Znate, nogometna karijera traje desetak godina i ja se na kraju neću željeti osvrtati i žaliti za propuštenim prilikama. Moji su ciljevi jasni i zato sa sigurnošću mogu reći, dajte mi tu šansu - s mnogo samopouzdanja je izjavio Sturridge, koji je do sada ubilježio svega dva nastupa za seniorsku reprezentaciju u kojima se još nije upisao u strijelce.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • shadowsc3 25.03.2012.

    ljudi ne podcjenujte ga, mlad je i jako dobar, makar i malo sebičan i on bi to čak možda i mogao uspjeti, ali to je pod ogromnim upitnikom...

  • user_66879 25.03.2012.

    Hvala na ispravku! Admin

  • dluk116 25.03.2012.

    ...možda za desetak godina kad Rooney ne bude vise igrao nogomet, e tada ga budes zamijenio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare