To je to što me zanima!

Stvarno ga ne voli: Mourinho je uveo Matu pa ga izvadio iz igre

Mata nije bio zadovoljan nakon zamjene i iako kamere to nisu pokazale, veznjak je krenuo na Mourinha i morali su ga obuzdati. Čeka nas turbulentno razdoblje i nastavak sapunice Mourinho-Mata
Vidi originalni članak

Zar je moguće da jedan menadžer toliko ne voli nekog igrača? Manchester United je osvojio Community Shield protiv Leicestera 2-1, pobjedu je 'crvenim vragovima' donio Zlatan Ibrahimović, ali internet je poludio oko jednog detalja s utakmice. Naime, Mourinho je uveo Juana Matu u 63. minuti, a točno pola sata kasnije izveo ga je iz igre.

Iako je to bila taktička zamjena, veznjak za veznjaka u trećoj minuti sudačke nadoknade, ostaje pitanje zašto je Mourinho izvadio baš Matu. U igru je ušao Henrikh Mkhitaryan, a dvije minute kasnije sudac Pawson svirao je kraj utakmice. 

Portugalski stručnjak i španjolski nogometaš imaju dugačku povijest, Mourinho je otjerao Matu iz Chelseaja nakon što se vratio u London, a španjolski reprezentativac prešao je u United. Zatim je Mourinho preuzeo manchesterskog velikana, a deblji kraj opet je izvukao Mata.

Premda je Mou rekao kako u momčadi za njega ima mjesta kao i za sve druge, današnjim potezom pokazao je drugačije. Kako javlja Manchester Evening News, Mata nije bio zadovoljan nakon zamjene i iako kamere to nisu pokazale, veznjak je krenuo na Mourinha i morali su ga obuzdati. Čeka nas turbulentno razdoblje i nastavak sapunice Mourinho-Mata.

Sve Mourinhove trofeje možete pogledati u galeriji portala Goal.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SubZero1188 08.08.2016.

    Treba samo onog Fellainia na put pod noge.

  • depeche_mode 08.08.2016.

    To mu je opisu kpi-a da kuri ljude

  • NIKE 07.08.2016.

    Ipak postoje tenzije među njima . Mata je napustio Chelsea upravo zbog slabije minutaže kod Mourinha . Sada mu je opet trener u Unitedu , no Mata ima klasa svijetskih razmjera . Jedne sezone u Chelseau imao je fantastičnu sezonu od 20tak golova i preko 30 asistencija . Dečko itekako ima potencijala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare