To je to što me zanima!

Stvarno je Special One: Jose je u stožeru zaposlio čistača...

U stručni stožer za utakmicu LP-a s Manchester Unitedom zaposlio je čistača metroa u Los Angelesu, Meksikanca Abela Rodrigueza kojeg se sjetio iz SAD-a
Vidi originalni članak

Ili ga volite ili ga "mrzite", sredine nema. Jose Mourinho vrlo je karizmatičan, bez dlake na jeziku i najčešće pokazuje svoju arogantnu stranu. No, ovih dana na površinu je izašla priča koja pokazuje da je nekad doista 'The Special One', kako ga zovu.

U stručni stožer za utakmicu s Manchester Unitedom zaposlio je čistača metroa u Los Angelesu, Meksikanca Abela Rodrigueza (41). 

Naime, Abel je još u veljači došao u Madrid na El Clasico sa zadnjim novcima, a nije imao ni ulaznicu niti smještaj. Mourinho je odlazio s treninga i u gomili je uočio Abela. Sjetio ga se jer je prošlog ljeta skupljao lopte na treningu Real Madrida u LA-u.

- Čudo je da sam ga ugledao. Rekao sam pomoćniku da stane, 'to je onaj tip'. 'Amigo, što radiš ovdje?', pitao sam ga - ispričao je Jose za Sports Illustrated.

Meksikanac mu je objasnio situaciju i rekao da putuje kući, ako ne uspije ući na utakmicu. Mourinho mu je rezervirao sobu u hotelu u kojem je odsjeo Real, a onda mu je dao i kartu. 

No, tu priča tek dobiva zaplet.

- Nema šanse da ideš doma, ideš s nama u Manchester kao ekonom (zadužen za dresove) i pomoći ćeš nam. Živjet ćeš veće snove, susret Lige prvaka 'iznutra' - rekao mu je Portugalac za večerom i rasplakao ga.

Uoči izlaska na travnjak Old Trafforda igrači su mu podragali trbuh za sreću, a nakon utakmice je imao čast upoznati Alexa Fergusona, koji ga je zamolio da mu nađe Mourinha kako bi popili čašu vina.

Nakon cijele avanture presretan se i prepun uspomena vratio ženi Olgi i troje djece...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • drogba447_1 13.04.2013.

    jednostavno je Special One!! :d

  • Hercegsiroki 13.04.2013.

    skoro su mi suze potekle, ovu su bajke za odrasle, Mourinjo ti si Broj.1

  • kamujikobajaši 13.04.2013.

    Pa i nije neki special uzmi te JUPA osvoji sve što se osvojit može i nema produžetka ugovora kao i u realu to je trener a nema tolike zvijezde nego autoritet a gesta je OK

Komentiraj...
Vidi sve komentare