To je to što me zanima!

Suarez poludio na Simeonea: Je*eni idiote, opet to radiš!

Atletico je u zaostaloj utakmici 9. kola La Lige izgubio na gostovanju kod Granade (2-1), što mu je čak četvrti poraz za redom. Simeone je bio bijesan na igrače, a nešto za reći imao mu je i Suarez
Vidi originalni članak

Prošle sezone Atletico Madrid živio je kao u raju. Osvojio je naslov prvaka nakon sedam godina i to ispred najljućeg gradskog rivala Real Madrida. Nije moglo biti slađe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luis Suarez, kojeg se Barca otarasila, igrao je opet kao na vrhuncu karijere, a Diego Simeone imao je samopouzdanje do neba. Nakon La Lige, htio je napraviti korak dalje i po treći put odvesti klub u finale Lige prvaka. Pa napokon iz treće sreće okititi se klempavim trofejem. 

No, često u životu ne ide onako kako mi zamislimo. A Atletico ne da je skrenuo s puta, nego izgleda kao da će eruptirati svakog trenutka. Makar neki već i jesu.

Kraj je prosinca, a već sada možemo konstatirati kako Atletico ove sezone neće obraniti naslov. Čak 17 bodova bježi prvoplasirani Real Madrid, a još gora vijest za Simeonea je trenutna forma njegove momčad. U prvenstvu imaju osam pobjeda, pet remija i pet poraza, a od toga su izgubili posljednje četiri utakmice i u potpunosti izgubili korak za Realom.

Posljednji udarac zadala je Granada (2-1) u zaostaloj utakmici devet kola La Lige, a nakon tog susreta je na površinu isplivalo svo nezadovoljstvo. Napeta je atmosfera u svlačionici, svi su nezadovoljni i bijesni, pojavile su se trzavice među igračima koji jedni druge okrivljuju za poraze, a još je eruptiralo i u odnosu između najboljeg igrača i trenera. 

Suarez je protiv Granade izašao već u 57. minuti, a to mu, najblaže rečeno, nije baš sjelo.

- Je*eni idiote, uvijek radiš isto - zaderao se na Simeone urugvajski nogometaš, pišu španjolski mediji. 

Naravno, argentinskog trenera pitali su i o tom incidentu, ali nije htio ništa komentirati. Očito želi to riješiti oči u oči sa svojim igračem. Poznavajući njegov temperament, jao si ga Suarezu. 

- Nemam komentar na to - kratak je bio Simeone. 

Suarez je prošle sezone zabio 21 gol u prvenstvu, a neki od njih bili su u najbitnijim utakmicama. Bio je jedan od najzaslužnijih za naslov prvaka, ali ove sezone baš mu i ne ide pa su krenule i frustracije. U La Ligi zabio je sedam golova u 18 utakmica, ali najveći problem za njega je što više nije neizostavan dio prve momčadi. Malo je na klupi pa dobije minute na kapaljku, igra u prvoj postavi pa izađe u drugom dijelu. 

Simeone ga ili dozira ili jednostavno nije zadovoljan njegovim igrama. Kako god, nešto će morati promijeniti u zimskoj stanci jer Atletico trenutno tone prema dnu. Jako visi i plasman u Ligu prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nokia8 24.12.2021.

    Navijam za RM i LIverpul ali je Suareza u zivotu mogo kostala jezicina. Da sam Simeone kazni bih ga zestoko!

  • KalabasterrBlokirani 23.12.2021.

    Suarez nije izasao u 57. min nego u 68.

  • Građanin planete 23.12.2021.

    Nevolim te skakavce od trenera. Sada je počela moda tih skakavaca trenera, koji bi najrađe da mogu bili u terenu. Kao sad on njih motivira, kakve glupe šprehe. Treba ugradit svakom igraču mikrofon i slušalicu. Tako da im skakavac može cijelo vrijeme govorit da dišu, kak da se kreću, da malo ubrza, uspori, ma svašta živo. E onda to nama gledateljima povremeno pustit kao u formuli da čujemo i dražimo se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare