To je to što me zanima!

Luis Suarez slovenskom sucu: 'Majka ti je k****, a ti si klaun'

Suareza nije išao gol čitavu utakmicu. Upropastio je nekoliko izglednih situacija ispred domaćeg gola, pa ga je, očito, nervoza 'oprala'. Krivca je našao u pomoćnom sucu iz Slovenije
Vidi originalni članak

Pas koji laje, ne grize - kažu u narodu. Ako bi tu poslovicu direktno primijenili na slučajeve najpoznatijeg 'nogometnog kanibala' Luisa Suareza, došlo bi do konfuzne situacije.

Luis dokazano voli gristi, a zna ponekad i 'zalajati' prema protivniku. Najbolje je s tim upoznat Francuz Patrice Evra kojem je Urugvajac 15. listopada 2011. uputio lavinu uvreda za vrijeme utakmice njihovih tadašnjih klubova Liverpoola i Manchester Uniteda.

Da zna gristi, najbolje će posvjedočiti talijanski stoper Giorgio Chiellini kojeg je napadač Barcelone ugrizao za vrijeme utakmice Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu između Urugvaja i Italije.

Ovih je dana ponovo Suarez nervozan, ali još ne grize srećom po njegove protivnike.

Posebno je nervoza došla do izražaja u srijedu. Barcelona je gostovala u Njemačkoj kod Borussije M'gladbach, a Luisa nije išao gol čitavu utakmicu. Upropastio je nekoliko izglednih situacija ispred domaćeg gola, pa ga je, očito, nervoza 'oprala'.

U jednom napadu nije stigao loptu koja je otišla u aut, pa je odlučio počastiti domaću publiku 'srednjakom' te linijskog suca salvom uvreda:

- Tvoja majka je k****, klaune jedan - ispalio je Urugvajac pomoćnom sucu iz Slovenije Robertu Vukanu.

Ostaje za ispratiti kako će Uefa tretirati ovaj slučaju na temelju snimki. Suarezov 'dosje' ionako govori sam za sebe.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Avatar 30.09.2016.

    Dešava se...

  • Joker123 30.09.2016.

    A sta ocekivat od njega

  • dobro jutro 30.09.2016.

    Nedaj Boze da je netko iz Hnl-a opet bi repka pred prazne tribine

Komentiraj...
Vidi sve komentare