To je to što me zanima!

Suarezov i Šimunićev slučaj se ne mogu usporediti, ali krivi su

Oba nogometaša napravila su lošu stvar i najbitnije je da pravda bude zadovoljena, rekao je predsjednik Fifine disciplinske komisije Claudio Sulser o Suarezu i Joeu...
Vidi originalni članak

Josip Šimunić i Luis Suarez žestoko su kažnjeni i po tome su primjeri svim nogometašima u budućnosti, no ta dva slučaja Fifa ipak ne želi uspoređivati.

- Ne mogu govoriti ništa o Suarezovoj suspenziji jer je podnesena žalba i cijeli je proces još u tijeku. Uostalom, ta se dva slučaja ne mogu ni usporediti. Činjenica je da su oba nogometaša napravila lošu stvar i najbitnije je u konačnici da pravda bude zadovoljena - rekao je predsjednik Fifine disciplinske komisije Claudio Sulser.

Ta dva slučaja ne mogu se usporediti ni po reakcijama nacionalnih saveza jer dok se onaj hrvatski u potpunosti odbio zauzeti za Šimunića, urugvajski je žestoko i bez zadrške stao na stranu Suareza.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • IvicaMikula 05.07.2014.

    pa sigurno da se ne mogu usporediti ustašu šimunovića u zatvor, luđaka suareza u ludnicu

  • jele112 04.07.2014.

    Šimunić je izvalio glupost, a Suarez se treba liječiti! Osim što je obojicu kaznila FIFA dodirnih točaka nemaju!

  • 04.07.2014.

    Naravno da su oba krivi.Samo sto je Simunicev potez puno vise za osudu nego Suarezov.Promicanje fasizma u slobodnoj Europi,pa to moze samo napraviti bolestan covjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare