To je to što me zanima!

Suba i Ćorluka pratili pobjedu: 'Ajmo! Povedi nas, kapetane...'

Fenomenalnu predstavu prikazala je Hrvatska u četvrtak na Poljudu, a utakmicu su pratili i donedavni reprezentativci daleko izvan Splita, ali uvijek uz "vatrene". 'Povedi nas kapetane' napisao je jedan od njih...
Vidi originalni članak

Osam godina pauze rezultiralo je spektaklom kakav rijetko tko osim Poljuda može pružiti. Kvalifikacijska utakmica za Euro 2020. bila je san snova nogometnih susreta, a nakon pobjede domaćina 3-0 i sam izbornik Dalić je istaknuo kako u ovakvoj atmosferi nije nikada do sada bio niti igrao, a  s njim se složio i kapetan Luka Modrić. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjerujemo da su 'tu divnu splitsku noć' htjeli osjetiti i nekadašnji reprezentativci Danijel Subašić i Vedran Ćorluka, no oni su daleko od Splita svejedno pratili svoje donedavne suigrače i podršku podijelili na društvenim mrežama. 

ZLATKO DALIĆ 'Moja misija je bila Hrvatska u Splitu i ovo nije zadnji put...'

- 'Ajmo Hrvatska! - napisao je golman Monaka Danijel Subašić za vrijeme intoniranja himne, a nakon sjajne solo akcije Luke Modrića i gola već u petoj minuti susreta: 

- Povedi nas, kapetane! 

Samo jednu Instagram priču podijelio je Vedran Ćorluka, ali i ta je bila dovoljna da bude jasno kako i on pažljivo prati utakmice naše nacionalne vrste bez obzira na to što više ne igra. 

- Sretno, Hrvatska! - kratko je i jasno objavio na svom Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • čoviksjuga 11.10.2019.

    Jedini nezamjenjiv, Luka Modrić !

  • Santana8 11.10.2019.

    Bio na utakmici....atmosfera bolesno dobra !!!

  • 11.10.2019.

    Bravoooo Luka!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare