To je to što me zanima!

Subašić premašio 700 minuta bez gola, Monaco dobio Lille

Utakmicu 22. kola francuskog nogometnog prvenstva između Lillea i Monaca presudio je gol Dimitra Berbatova u 57. minuti, ali i novi Subašićev "clean sheet"...
Vidi originalni članak

Momčad Monaca sve uvjerljivije hodi prema pozicijama koje joj jamče Europu sljedeće sezone, a dobar dio zasluga što je tome tako mogu pripisati hrvatskom reprezentativnom golmanu Danijelu Subašiću .

"Kneževi" su u 22. kolu Le Championnata gostovali u Lilleu i pobijedili golom Dimitra Berbatova iz 57. minute, a Subašić je i sedmu utakmicu zaredom sačuvao praznu mrežu. Gleda li se u minutama, to je već 701 minuta .

- Kad sam posljednji put primio gol, Jérémy Toulalan još nije bio posijedio - šalio se Danijel na podatak da mu je zadnji gol zabio Rennes još 29. studenog. Osim niza u prvenstvu, u Ligi prvaka nije primio gol u zadnje dvije utakmice u fazi po skupinama, kod Bayera u gostima i protiv Zenita kod kuće.

Jardimovi izabranici ovim nizom odličnih rezultata došli su do petog mjesta ljestvice s 39 bodova, samo šest manje od vodećeg Lyona kojeg dočekuju već sljedeću subotu .

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Glasaj za HSP1861 25.01.2015.

    Steta sto nije Branio protiv Meksika.

  • LosBlancos_1 25.01.2015.

    da je englez, spanjolac ili slicno bio bi na svim naslovnicama... ovako samo jedan jako jako podcjenjen golman... svaka cast suba, samo tako nastavi

  • Luka123456 25.01.2015.

    Subašić najbolji hrv golman!

Komentiraj...
Vidi sve komentare