To je to što me zanima!

Subašić i Tomasov ne idu na pripreme s ostatkom momčadi

Hajdukov dvojac za početak će trenirati po posebnom programu i čekati ishod pregovora njihova zastupnika Rena Sinovčića s predsjednikom Hajduka Malešom
Vidi originalni članak

Danijel Subašić i Marin Tomasov neće započeti pripreme s ostatkom momčadi Hajduka, njih dvojica za početak će trenirati po posebnom programu i čekati ishod pregovora njihova zastupnika Rena Sinovčića s predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom. Zaključak je to s jučerašnjeg sastanka Krasimira Balakova i Hrvoja Maleša, koji su se nakon dogovora o smanjenju plaće Balakova i njegovih pomoćnika složili i oko popisa igrača za pripreme, na kome će se naći veliki broj juniora.

Podsjetimo, Maleš je zadarskom dvojcu zaprijetio kako će ih, ukoliko ne produže ugovore, koji ih vežu uz Hajduk do ljeta, preseliti na tribine. Subašić i Tomasov odbili su potpisati ugovore po ponuđenim uvjetima (istima koji su važili i do sada), te su skloniji opciji nastavka karijere u inozemstvu. No u inozemstvo mogu tek na ljeto, pa od danas započinje igra živaca.

Hoće li Maleš, pritisnut propuhom u blagajni, popustiti i dozvoliti Sinovčićevim pulenima da odu uz minimalnu odštetu ili će od straha da proljeće ne provedu na tribinama, popustiti igrači i prihvatiti ponuđene ugovore?

Najizglednijom se ipak čini treća opcija, opcija dogovora, prema kojoj će se Hajduk na koncu ipak nagoditi s Sinovčićem, te uz nešto veću naknadu dozvoliti Subašiću i Tomasovu da pronađu nove sredine. Jer u protivnom gube svi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dalmatinac12345 05.01.2012.

    kraj članka je baš i upito istinit ! kako mislite da suba i tomasov gube sve ?? pa oni od 31.12.2011 mogu potpisati novi ugovor s novim klubom u koji mogu bez otštete prići i započeti igrati 01,06,2012 !! toliko o pojedinostima ugovora ... a po sadašnjem ugovoru Hajduk ako ih pusti dobiva 40%

  • objektiva40 05.01.2012.

    nek se ne sekiraju sve će njima poštenjačina sinovčić sredit.....

  • aJOJ_1 05.01.2012.

    a jel im zastupnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare