To je to što me zanima!

Subašić se prisjetio prijatelja pjesmom: 'Gdje si sad, anđele'

Subašić je i na Svjetskom prvenstvu nosio majicu s likom prijatelja uz prikladne riječi: 'Forever. Gdje si sad moj anđele', a uz istu se pjesmu i sada prijestio prerano preminulog Ćustića...
Vidi originalni članak

Prošlo je 11 godina od najveće tragedije hrvatskog nogometa. Na prvenstvenoj utakmici Zadra i Cibalije Hrvoje Ćustić je udario u betonski zid kraj travnjaka i preminuo nakon nekoliko dana, a na godišnjicu tragedije prisjetio ga se njegov prijatelj Danijel Subašić.

Subašić je i na Svjetskom prvenstvu nosio majicu s likom prijatelja uz prikladne riječi:

'Forever. Gdje si sad moj anđele'...

A sada je i na svojoj Instagram priči objavio snimke kako sluša tu istu pjesmu Tomislava Ivčića dok se vozi automobilom.

Nakon tragedije HNS je promijenio propise, pa sada zidovi koji i danas okružuju neke terene moraju biti obloženi strunjačama ili spužvama. Povećana je i minimalna udaljenost od aut-crte.

Općinski sud u Zadru je prije tri godine donio presudu da Hrvatski nogometni savez snosi odgovornost za smrt Hrvoja Ćustića. Trebaju platiti 960.000 kuna. HNS je - uložio žalbu na presudu i smatraju da nisu odgovorni za nesreću. Ipak, u međuvremenu je došlo do nagodbe između obitelji i Saveza.

Hrvoje Ćustić u Zadru je dobio ulicu koja nosi njegovo ime, u njegovu čast postavljena je spomen-ploča s natpisom: 'Zauvik pamtit će ti ime'. A 29. ožujka 2008. ostaje kao datum - najveće tragedije u povijesti HNL-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • f1fan 30.03.2019.

    Velik si Danijele , tolko je proslo a jos nisi zaboravio , uistinu ogroman covjek i ljudina , ponosna sam sto smo odrasli u istom gradu , hvala ti !!!

  • snjeska6882 29.03.2019.

    Ovakvi glupi komentari na smrt jednog mladog čovjeka. Pa ako već nemate osjećaja imajte kulture. A ti što pare mlatiš na googlu ostavi ih sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare