To je to što me zanima!

Subašić skrivio i skinuo penal, Falcao donio pobjedu Monacu

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić pretvorio se od tragičara do junaka Monaca nakon što je prvo skrivio, a potom i obranio penal u pobjedi nad Nantesom
Vidi originalni članak

Danijel Subašić pokazao je da je u sjajnoj golmanskoj formi. Nova "jedinica" hrvatske reprezentacije iskazala se u pobjedi Monaca na gostovanju kod Nantesa (1-0) obranom penala.

Točno na sredini prvog poluvremena Subašić je prvo skrivio penal za domaćina, zbog čega je dobio i žuti karton, da bi potom pročitao penal Sergea Gakpea.

Falcao je netom prije kraja prvog dijela zabio glavom na ubacivanje Kurzawe, što se pokazalo dostatnim za prvu pobjedu "kneževa" u prvenstvu nakon dva poraza.

U ranije odigranim nedjeljnim utakmicama Lyon je pretrpio drugi poraz, ovaj put kod kuće od Lensa (1-0), dok su Saint-Étienne i Rennes odigrali utakmicu bez golova.

Na ljestvici je vodeći Bordeaux s maksimalnim učinkom, a po sedam bodova imaju Saint-Étienne i Lille.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MARLES 26.08.2014.

    Kalinica za 1.golmana!

  • googolj1809 25.08.2014.

    Lijepo ste me nasmijali haha glavna vijest je da je Subašić obranio penal i stave video a nema penala haha evo još se smijem

  • NIKE 25.08.2014.

    Jao i novinarstva kad ja moram tražiti penal na drugim stranicama . Danijel je odličan golman , i jedina je velika šteta što nam on nije branio na SP-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare