To je to što me zanima!

Subašić: Veći mi je gušt igrati nego biti na golu, a najveći je kad znamo zašto smo ovdje

Livaju je jednak gušt gledati na velikom i na malom terenu, istaknuo je Krovinović, a organizatori kažu da se turnir od iduće godine seli u Spaladium Arenu
Vidi originalni članak

Nakon što je prošle godine turnir otkazan zbog pandemije korona virusa,  malonogometni spektakl vratio se na Gripe. U Splitu se održava 19. po redu humanitarni malonogometni turnir "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović". Tribine sportskog centra ispunjene su do posljednjeg mjesta, a na turniru tradicionalno nastupaju brojna poznata nogometna imena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od sudionika turnira bio je i bivši hrvatski nogometaš Nikola Pokrivač. 

- Već sam zadnje tri godine ovdje. Prošle godine turnira nije bilo tako da moram priznati da mi je falio, ali kako meni tako i svima. Opet smo se okupili u velikom broju. Mislim da je ovo rekord od kad sam ja ovdje. Na svu sreću moja ekipa je ušla u finale te se nadam da će biti i uspješno kao i prije dvije godine kad smo osvojili turnir. 

Veznjak Hajduka Filip Krovinović nije prvi put na Gripama, ali ovoga puta je na turniru u drugačijoj ulozi.

- Sve pohvale organizatorima i publici. Prekrasno je vidjeti ovoliko poznatih igrača kao i ostalih iz drugih sportova. Htio bih se svima zahvaliti što su došli u ovolikom broju - rekao je Krovinović nakon čega je odgovorio na pitanje je li veći gušt gledati Marka Livaju na travnjaku ili malonogometnom terenu:

- To je manje više isto. Ima iste fore te je užitak kako god. 

Golman Hajduka Danijel Subašić priznaje da mu je veliko zadovoljstvo igrati na Gripama, a na pitanje je li konkurencija najbolji golman ili najbolji centarfor, odgovorio je:

- Niti jedno ni drugo. Lijepo je doći i sudjelovati. Meni je još veći gušt igrati nego biti na golu. Tribine su uvijek pune u Split. A najveća sreća je kad znamo zašto dolazimo. Vidimo se iduće godine - rekao je Subašić. 

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi uslijed pandemije korona virusa, u prodaju je pušteno samo 4.000 ulaznica. 

Hvala svima koji su se odazvali pozivu i koji su danas na Gripama. Od sljedeće godine želimo turnir prebaciti u Spaladium Arenu - zaključio je organizator Damir Karaman.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Real_Madrid81 27.12.2021.

    Suba ne laprdaj ti si i previse rekao!!

  • be yourself 26.12.2021.

    Mislim da Suba i Livaja neće dugo godina do Zagreba.

  • 26.12.2021.

    Ajmeeee koliko gledatelja,pa na ruglomiru nesjecam se da je ikad bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare