To je to što me zanima!

Subašića nije očarao Borussijin žuti zid: 'Naviknut sam na to'

Bio sam fokusiran samo na utakmicu. Čuo sam ih, ali nije me briga za to. Svaka tri dana imamo utakmicu pa sam naviknut na pune tribine, rekao je Subašić o daleko poznatom Borussijinom 'žutom zidu'
Vidi originalni članak

Danijel Subašić nije imao previše posla u jučerašnjem četvrtfinalu Borussije Dortmund i njegova Monaca. Kod golova nije mogao puno napraviti, a tvrdi kako još ništa nije gotovo. 

- Malo momčadi slavi u gostima kod Borussije. Atmosfera je bila dobra, no, jučer je bila tek prva utakmica, ostalo je još drugo poluvrijeme - realan je 'Suba'. 

Monaco je slavio 3-2 i imaju dobru priliku u uzvratu izbaciti Nijemce iz Lige prvaka. Svejedno, rođeni Zadranin inzistira da Liga prvaka nije cilj, već prvenstvo. 

- Liga prvaka je bonus, lijepo je to iskustvo za naše mlade igrače, daleko od toga, ali cilj je prvenstvo. Trebamo šest pobjeda da budemo prvaci, ne bih imao ništa protiv da sve završe 1-0 - rekao je Suba. 

Prokomentirao je i tijek utakmice. 

- Borussia je bila bolja od nas u drugom poluvremenu, to je normalno. Mi smo bili bolji u drugom poluvremenu i zabili dva gola - rekao je Suba. 

Na pitanje o 'žutom zidu' Borussije, odgovorio je kako to nije ništa posebno. 

- Bio sam fokusiran samo na utakmicu. Čuo sam ih, ali nije me briga za to. Svaka tri dana imamo utakmicu pa sam naviknut na pune tribine. To me motivira i drži na top razini - završio je. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dcuk 14.04.2017.

    sto se tice ovih komentara, nisam primjetio niti da su borussijiini navijaci navijali za monaco... tako da vjerujem da je mislio da je vec igrao pred punim tribinama protivnickih navijaca... -.-'

  • sosounapadu 14.04.2017.

    Dalmoš ostaje dalmoš.Kakvu če tek glupost izjavit kad ispadnu!

  • CharlieHarper 13.04.2017.

    A ko će za njih u Monacu navijat?Turisti?Tam tak i onak zive samo bogatuni koje boli racku za njihov nogometni klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare