To je to što me zanima!

Subin suigrač krenuo s terena i shvatio: 'Pa ja nisam broj 14...'

U subotnjoj utakmici protiv Amiensa, Monaco je slavio 3-0, a sve okupljene nasmijao je upravo francuski veznjak koji je na sudačkom semaforu za izmjenu igrača vidio broj 14 i krenuo van, a nije trebao
Vidi originalni članak

Mislite da svi igrači znaju brojeve koji su im na dresovima? Čini se da ne znaju. Naime, Venjak 'kneževa' Tiemoue Bakayoko zaboravio je svoj. 

U subotnjoj utakmici protiv Amiensa, Monaco je slavio 3-0, a sve okupljene nasmijao je upravo francuski veznjak koji je na sudačkom semaforu za izmjenu igrača vidio broj 14 i krenuo van s terena. Ne bi to bilo ništa čudno da je on nosio broj 14, ali njemu na dresu stoji broj šest. 

PROBLEMI U FRANCUSKOJ Piši propalo: Zbog poplava je otkazan derbi Monaca i PSG-a

Sudac i suigrač s ruba travnjaka pokazali su mu da se vrati u igru, na što je on ostao začuđen te mu nije bilo jasno zašto mu ne dozvoljavaju da napusti igru, a kada je shvatio prasnuo je u smijeh. Balde koji je zapravo i trebao izaći iz igre ga je u prolasku potapšao po glavi, a susret se nakon ove komične situacije najnormalnije nastavio.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Strijelci za Subašićevu momčad bili su Wissam Ben Yedder, Guillermo Maripan i Keita Balde Diao, slavna 14-ica. Hrvatski golman ostao je na klupi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Eror666_1 09.12.2019.

    Zato i je nogometaš. Previše loptu udara glavom.

  • bristolrovers 09.12.2019.

    radi se o crncu, mi realisti znamo zašto to pišem

  • It's kišing 09.12.2019.

    A vjerojatno je lik prije nosio br 14 pa ga zeznulo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare