To je to što me zanima!

Suci, nemojte zezati: 'Ukrali' su Mandži predivan gol glavom

Hrvatski reprezentativac je zaslužio zabiti, a udarac glavom na ubačaj Juana Cuadrada bio je milimetarski precizan i vrlo atraktivan. Nažalost, gol je na kraju pripisan golmanu Lukaszu Skorupskom
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa slavili su u Torinu protiv Empolija 2-0 i upisali osmu pobjedu zaredom u svim natjecanjima. Juve je cijelu utakmicu bio bolja momčad, kvalitetnija, kotrolirao je susret i lako je moglo biti i više. Mario Mandžukić imao je nekoliko sjajnih prilika, a kada je konačno zabio, (auto)gol se pripisao golmanu Lukaszu Skorupskom.

Šteta, jer hrvatski reprezentativac je zaslužio zabiti, a udarac glavom na ubačaj Juana Cuadrada bio je milimetarski precizan. Sjajno se 'No Good' Mandžo snašao u protivničkom šesnaestercu i atraktivno od prečke poslao loptu u gol.

Na 2-0 povisio je Alex Sandro u 65. minuti i postavio konačan rezultat. Mandžukić je odigrao cijeli susret, a priliku u drugom dijelu dobio je i Marko Pjaca, ali nije imao dovoljno vremena da pokaže nešto više. U igru je ušao u 85. minuti.

Juve je ovom pobjedom pobjegao Romi na okruglih 10 bodova, koja sutra igra veliki derbi s Interom. Napoli je ostao na 12 pošto je danas neočekivano izgubio 2-0 u Napulju od Atalante.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • maralav 26.02.2017.

    lako moguce da su kladionice umjesane u ovo i da ce ubuduce ovakve sumnijive (50:50) situacije nadlezni u ligama pripisivat kao autogolove zbog sve vise popularnih oklada na strijelce golova.

  • dobro jutro 26.02.2017.

    Super Mario,promasio je i jos dva zicera

  • _morti_bu_ 26.02.2017.

    Najmanje bitna stvar je kome je pripisan gol. Bitan je Mandžin doprinos ekipi koja suvereno korača prema još jednom scuddettu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare