To je to što me zanima!

Lino Červar uletio na parket, a suci poništili pobjednički gol

Četiri sekunde prije kraja, Uroš Elezović zabio je gol za pobjedu Vojvodine, no suci su prekinuli susret da Červaru pokažu žuti karton i pritom poništili gol Elezovića...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski izbornik i sadašnji trener Metalurga, Lino Červar, na utakmici makedonskog kluba protiv Vojvodine konstantno je ulazio u teren za vrijeme susreta te tako izazvao pravu buru negodovanja. Takvo ponašanje dovelo je i do kontroverzne odluke sudačkog para Mrvica - Jurinović. 

Kod rezultata 26-26, četiri sekunde prije kraja, Uroš Elezović zabio je gol za pobjedu Vojvodine, no suci su prekinuli susret kako bi Červaru pokazali žuti karton i pritom poništili gol Elezovića. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • El Tractor 20.02.2015.

    Lino ima autoritet iako to nije tako izgledalo na time-outovima Hrvatske, takav trener kojeg svi respektiraju je pravi trener.

  • papalino1 20.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • tulemule 19.02.2015.

    bježi lino od repke čim dalje...a vi nestručni komentatori suzdržite se laprdanja...nek lino klaun nađe angažman u njemačkoj, španjolskoj ili francuskoj...neće nikad...znate zašto?jer oni ne zapošljavaju klaune i rukometne neznalice kao rukometne trenere

Komentiraj...
Vidi sve komentare