To je to što me zanima!

'Suci su nas teško oštetili, pa Hrvati su mi izbili zube'

Poljski rukometaši nakon poraza od Hrvatske u polufinalu Europskog prvenstva obrušili su se na norveške suce koji su ih, kako kažu, teško oštetili
Vidi originalni članak

Drski Hrvati su mi izbili zube, a suci to nisu sankcionirali, rekao je Marcin Lijewski nakon poraza njegove Poljske od Hrvatske u polufinalu Europskog prvenstva. Suci doista na cijelom ovom prvenstu imaju isti kriterij i kažnjavaju svaki oštriji faul, no ovaj prekršaj ipak nisu vidjeli.
- Ne mogu vjerovati da suci to nisu sankcionirali. Teško su nas oštetili u nekoliko navrata - priča mlađi Lijewski. Igrači, pa i trener Wenta, puni su gorčine nakon poraza. Očekivali su prolaz, a prije utakmice kroz medije se provlačilo da su veliki favoriti za pobjedu te da će u finalu igrati protiv Francuske.
Poljski mediji pak tvrde da je odmah nakon utakmice počeo sastanak sudačke organizacije, iako nije jasno o čemu se raspravljalo.
- Mislim da bi se utakmica razvijala potpuno drugačije da nije bilo norveških sudaca - objasnio je Lijewski ne preciziravši gdje su to suci točno pogriješili i tko bi po njemu trebao suditi. Vjerojatno danski 'stručnjaci' s finala SP-a u Hrvatskoj. Ovako, Lijewski je isključivo zahvaljujući sucima ostao bez finala Eura i pokojeg - zuba. Balić i ekipa, prema njemu, nisu u tome imali svoje prste.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • brižno blago 31.01.2010.

    jb.ga...to ti je rukomet sinko...ako se toliko brineš za zube si mogo ić na balet...

  • NIPL 31.01.2010.

    god of war....mam eno Kranjsko klobaso sam zate, da i ti dobiš kak izbit zob pa da ti ne bo več šlo na smeh ampak na bruhanje....

  • hogarko 31.01.2010.

    ljepo ih spremi za uspomenu i dugo sjećanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare