To je to što me zanima!

Suci za Grke bili su nam sretni, ali i isključili su Mandžu i Ivana

Nizozemac je sudio Hrvatskoj odlučujuću utakmicu i u doigravanju za Svjetsko prvenstvo 2014. godine protiv Islanda. Pobijedili smo 2-0. Isključio je Kuipers Mandžu, ali ne gubimo kad on sudi
Vidi originalni članak

Gianluca Rocchi sudit će nam utakmicu u Zagrebu, a Nizozemac Björn Kuipers u Pireju. Talijan je "kockastima dosad vodio dvije utakmice. Prijateljsku protiv Belgije 2010. godine kad smo pobijedili 1-0 i ovim kvalifikacijama protiv Islanda u Maksimiru 2-0. Isključio je Rocchi u toj utakmici Perišića u 93. minuti.

Posebno nam je sretan Kuipers. On nam je sudio pet utakmica. Imamo četiri pobjede i remi. Pobjeđivali smo Latviju 3-0, Island 2-0, Španjolsku 2-1 i Irsku 3-1 kad je Nizozemac bio sudac. Vodio je i utakmicu na Giuseppe Meazzi kad smo s Italijom odigrali 1-1. Ostao nam je u dobrom sjećanju jer je odlučio da se utakmica nastavi nakon bakljade koju je izazvao dio hrvatskih navijača.

Vodio je Kuipers odlučujuću utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2014. godine protiv Islanda u Zagrebu. U lijepom sjećanju nije ostao samo Mandžukiću. Njega je isključio, ali potpuno zasluženo. Sretan nam je bio i u dvije utakmica na posljednja dva europska prvenstva.

U Zagrebu sedmorici naših i sedmorici Grka prijeti drugi žuti karton. Kod nas Brozoviću, Nikoli Kaliniću, Perišiću, Pivariću, Rogu, Vidi i Vrsaljku. Kod Grka su to Kapino, Mitroglou, Oikonomou, Restos, Stafylidis, Tzavellas i Torosidis.

 
Idi na 24sata

Komentari 24

  • aavent 07.11.2017.

    Samo neka imaju jednak kriterij i onda nema sanse da mi ostanemo sa igracem manje

  • DambaTheBlackMamba 07.11.2017.

    Bitno je da pravedno sudi a još važnije je da sami sebi ne presudimo ;-)

  • vvvlada 07.11.2017.

    Već analiza o sucima, jbt. suci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare