To je to što me zanima!

Sud poništio izbor Markovića za predsjednika HNS-a 2010.!

S 2,5 godine zakašnjenja je Upravni sud donio moralnu zadovoljštinu Igoru Štimcu koji je taj izbor izgubio za jedan jedini glas. Marković nije trebao biti predsjednik
Vidi originalni članak

Vlatko Marković je na Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza u listopadu 2010. godine pobijedio Igora Štimca i dobio četvrti mandat na mjestu predsjednika, ali odlukom suda ona je danas poništena!

S 2,5 godine zakašnjenja je Upravni sud u Splitu donio moralnu zadovoljštinu Štimcu koji je taj izbor izgubio za jedan jedini glas. Sporno je bilo tko je trebao biti predstavnik dubrovačko-neretvanskog saveza. 

Sud je potvrdio da je glas Mate Previšića bio nelegalan jer je umjesto njega trebao glasati Tomislav Jurjević. Jurjević je pokrenuo ovu tužbu, a glasao bi za Štimca jer je bio njegova 'struja'. 

Pobjednika nakon ove odluke nema jer je Igor postao izbornik hrvatske reprezentacije, a Vlatko Marković već neko vrijeme nije prvi čovjek Kuće nogometa. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • vuk2011 28.02.2013.

    Baš me zanima hoće li vratiti sada dvije godine plaće što je dobivao kao "nelegalni" predsjednik!!! U svim državama bi to tako bilo!!!!

  • zdravko dren mamić 28.02.2013.

    Kako bi Štimac sad likovao da nije sklopio pakt s vragom.

  • IvanaNovokmet 28.02.2013.

    najgore u svemu tome sto je trebalo citave 2,5god. je da se njemu i ostalima a ma bas nista nece desit znaci ko ima malo moci moze radit sta hocu u rep. hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare