To je to što me zanima!

Sudac dao crveni Neymaru jer se maskirao u - sebe samoga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novi biser brazilskog i svjetskog nogometa Neymar (19) u srijedu je zabio prekrasan gol za svoj Santos. U slavlju je na glavu navukao masku sebe samoga i dobio crveni
Vidi originalni članak

Brazilsko čudo od djeteta Neymar (19) još je od prošle sezone upalio radare u gotovo svim većim europskim nogometnim klubovima. Svojim talentom zaludio je Chelsea, Manchester i Real, a u posljednje vrijeme igrama u Santosu i posebno u brazilskoj reprezentaciji zainteresirao je i svjetske medije.

Dio svog nesvakidašnjeg talenta pokazao je u srijedu na utakmici Cope Libertadores kada je u pobjedi Santosa protiv Colo Coloa (3-2) zabio prekrasan gol za 3-0 u 52. minuti. U slalomu je lakoćom prošao dva braniča čileanske momčadi, prebacio trećeg, a onda sam izbio pred golmana te ga genijalno prebacio za veliko vodstvo. No onda je uslijedilo i drugo lice mladog Brazilca. U slavlju je od nekud izvukao masku sebe samoga i navukao je na lice. Naravno, zbog neprimjerenog slavlja dobio je žuti karton. Nažalost, bio mu je to drugi i 40 minuta prije kraja utakmice morao je napustiti teren. Prvu je javnu opomenu zaradio zbog prekršaja nad Ezequielom Mirallesom u devetoj minuti, a Colo Colo je umalo došao do preokreta. Do kraja utakmice zabili su dva gola i smanjili poraz na 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • AndrejTshabalala 07.04.2011.

    veci dragulj od balotelija....

  • LEGOS 07.04.2011.

    ovaj će biti po ponašanju i karakteru gori od ronalda i gluplji od balotellija ima perspektive (nije zbog frizure)

  • hrvoje13 07.04.2011.

    evo novog balotellija............

Komentiraj...
Vidi sve komentare