To je to što me zanima!

Sudac, di su pare? Ma evo ih, bacaju ih Bayernovi navijači...

Bayern je u Bruxellesu kod Anderlechta imao podršku ljutitih navijača koji su, nezadovoljni visokim cijenama za gostovanje u Belgiji, bacali novac na travnjak i poslali poruke vodstvu domaćeg kluba
Vidi originalni članak

Sto eura za utakmicu Anderlechta i Bayerna u Ligi prvaka? Možda ipak malo previše. Navijači bavarskog kluba dosjetili su se prosvjedovati na inovativan način - bacajući novac (valjda lažni) za vrijeme utakmice tih dvaju klubova u Bruxellesu.

Ni kriv ni dužan, s terena ga je sklanjao - dodatni pomoćni sudac kraj gola...

Iako su ulaznice nakon prosvjedovanja navijača Bayerna na koncu stajale "samo" 70 eura, oni koji su došli na utakmicu odlučili su pokazati što misle o tome. Dobar dio simpatizera njemačkog kluba, naime, bojkotirao je ovu utakmicu...

"Čak i za visoke standarde Lige prvaka ovo predstavlja novu dimenziju za utakmicu faze po skupinama", stoji u priopćenju Bayernova kluba navijača Club No. 12.

"Je li vaša pohlepa sada konačno zadovoljena", stajalo je na jednom od transparenata na tribini gdje su bili navijači Bayerna.

Bayern je pobijedio 2-1 golovima Roberta Lewandowskog i Corentina Tolissa te zadržao teoretske šanse da osvoji skupinu B, u kojoj je PSG razmontirao Celtic 7-1. Parižani imaju tri boda više od Bavaraca, a Bayern će osvojiti skupinu samo ako pobijedi PSG s više od tri gola razlike jer je u prvoj utakmici tih dvaju klubova na Parku prinčeva bilo 3-0 za Francuze.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dalmatinac-Sam 23.11.2017.

    U Hrvatskoj bi itakve eure primili

  • MajaSpt 23.11.2017.

    jel žele da dođem navijati i mlatiti sisama po tribinama, pa da završim na naslovnicama? onda neka oni meni plate

  • lulamira 23.11.2017.

    Tko ce platiti tu sirotinju sa milijunskim ugovorima,udri po gledateljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare