To je to što me zanima!

Sudac je razbjesnio Generala Vasilija: Vuco jr. dobio crveni

Rudeš je nakon šest kola uvjerljivo najgrublja momčad lige. Protiv Hajduka je dobio šest žutih kartona u samo 19 minuta, a pritom su dva bila isključujuća. Pogledajte sporne situacije
Vidi originalni članak

Rudeš u nedjelju nije imao šanse protiv Hajduka u šestom kolu HNL-a (4-0). Vrlo rano primio je prvi gol, Said Ahmed Said pogodio je već u 12. minuti, a onda su u razmaku od sedam minuta Vilibald VucoToni Borevković i Leonard Mesarić zaradili su žute kartone.

I tu su počeli problemi. Zbog udaranja laktom Frana Tudora Vuco, sin poznatoga hrvatskog pjevača Siniše Vuce, isključen je u 24. minuti, a samo šest minuta potom na prijevremeno tuširanje morao je i Borevković. Sudac Damir Batinić ukupno je Rudešanima dodijelio šest žutih kartona u razmaku od samo 19 minuta.

Popularnom Generalu Vasiliju Mituu nije preostalo drugo nego se pokupiti sa stadiona u Kranjčevićevoj već na poluvremenu.

>>> Sažetak utakmice i sporne situacije pogledajte OVDJE.

Rudeš je ostao zakucan za dno ljestvice Prve lige sa samo dva boda iz šest utakmica, no nije štedio kad je u pitanju prikupljanje - kartona. Momčad Iñakija Alonsa ima čak 21 javnu opomenu i tri isključenja te je uvjerljivo na začelju ljestvice HNL-a po fair playu.

 
Idi na 24sata

Komentari 12

  • mikiipb 21.08.2017.

    Vuco Jr. je držao igraća,ali ono je i odglumljeno!

  • bag 21.08.2017.

    Anketa???? Za sta vi novinarcici dobijate pare

  • 21.08.2017.

    Bolje da je tako, barem je ajduk sigurno i neometano pobjedio! Da je slučajno netko od hajdukovih igrača isključen mjesecima bi slušali "Kme kme sudac, kme kme Mamić"

Komentiraj...
Vidi sve komentare