To je to što me zanima!

Sudac kojeg je Serena nazvala 'lopovom' sudi Čiliću u Zadru

Williams ga je nazvala 'lažljivcem i lopovom' i tražila da joj se ispriča, iako je Ramos sve napravio po pravilima. Na stranu Španjolca stao je ITF, dok su se Sereni priklonili USTA i WTA, a ovaj vikend sudi u Zadru
Vidi originalni članak

Sudac Carlos Ramos u posljednjih nekoliko dana ima puno veći publicitet, nego što to ima obični teniski sudac. Razlog su, naravno, njegovi potezi na ženskom finalu ovogodišnjeg US Opena.

Sereni Williams nije se dopalo kada joj je dodijelio opomenu za 'coaching', a zatim i oduzimanje poena za uništavanje reketa te naposlijetku i oduzima gema zbog 'verbalnog prijestupa'.

Williams ga je nazvala 'lažljivcem i lopovom' i tražila da joj se ispriča, iako je Ramos sve napravio po pravilima. Na stranu Španjolca stao je ITF, dok su se Sereni priklonili USTA i WTA. 

Carlos Ramos je sve stoički podnio, prema nekim navodima isključio se s društvenih mreža i spreman je za polufinale Davis Cupa u Zadru. Prvi posao nakon nemilih događaja u New Yorku bit će suditi meč Marina Čilića i Francesa Tiafoea, koji igraju drugi meč prvog dana.

VIDI OVO! KVIZ: Koji si tenisač?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Puta Madre 14.09.2018.

    Pa šta sudac je pošten.

  • Dustov 14.09.2018.

    Serena znaci smirena al nije bas izgleda smirena.

  • mandrillost 14.09.2018.

    Serena je pobjegla iz djungle. Najjaca izjava da je ona sada majka. Kao to ti je plus ili sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare