To je to što me zanima!

Sudac koji je sve oduševio: Dotaknuo pehar, poljubio medalju, a sve posvetio ocu

Naime, njegov otac je preminuo prije nekoliko mjeseci od posljedica korona virusa koji je harao Italijom, a Manganelli je htio da i otac bude dio finala...
Vidi originalni članak

Brojni igrači Bayern Münchena jučer su proslavili prvu titulu u Ligi prvaka, ali nitko nije uživao u utakmici kao ovaj čovjek. Njegovo ime je Lorenzo Manganelli, a on je na jučerašnjem susretu bio prvi pomoćnik glavnom sucu Danieleu Orsatu.

Simpatični Talijan je toliko bio počašćen što je dio takvog događaja pa je uživao u baš svakoj sekundi finala. Prilikom izlaska na travnjak je dotaknuo pehar, a dok je svirala himna Lige prvaka, on je stavio ruku na srce i zapjevao kao da je riječ o talijanskoj himni.

A kako je samo bio sretan na kraju utakmice. Prvo zbog sjajnog suđenja, a onda i zbog medalje. Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin mu je stavio medalju na vrat, a Lorenzo ju je odmah poljubio. No javnost je oduševio zbog jedne geste prije dodjele. Izvadio je iz džepa fotografiju svog oca i pokazao kamerama. Naime, njegov otac je preminuo prije nekoliko mjeseci od posljedica korona virusa koji je harao Italijom, a Manganelli je htio da i njegov pokojni otac bude dio finala. 

I sigurno je s ponosom s neba gledao svoga sina koji je sudjelovao u veličanstvenom finalu Lige prvaka. 

Manganelli je prije točno godinu dana bio i u Hrvatskoj. Bio je pomoćni sudac na utakmici Dinama i Rosenborga u play-offu lige prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare