To je to što me zanima!

Sudac pogurao Barcelonu, a na njega se žalio Messi: 'Pokušava mi dati karton, nevjerojatno...'

U Madridu su očekivano bijesni, a bijesan je - na suca - bio i Lionel Messi prilikom izlaska s travnjaka na kraju prvog poluvremena kada su kamere uhvatile njegov razgovor s klupskim delegatom Carlesom Navalom
Vidi originalni članak

Sve do 90. minute svi su u Barceloni bili na iglama. Valladolid je držao "nulu" na Camp Nouu, a onda se ukazao Ousmane Dembele i donio Barceloni tri boda koja su je dovela na samo bod zaostatka za vodećim Atletico Madridom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, uz - sudačku pomoć! Sudac Jaime Latre teško je oštetio goste jer je najprije u 79. minuti prestrogo isključio Plana, a prije Dembeleova gola previdio je prekršaj Jordija Albe. Sve je potvrdio sudački ekspert Oliver Andujar.

- Sudac je tom odlukom teško oštetio Valladolid. Prekršaj igrača gostiju nad Dembeleom nikako nije za isključenje. Plano je srušio Dembelea koji je bio u trku, ali u tom prekršaju nema nikakve nasilne primisli, a kamoli poteza - ispričao je Andujar situaciju oko crvenog kartona pa potom i oko gola:

- Dembeleov gol je trebao biti poništen jer deset sekundi prije nego što je on zabio, Jordi Alba je loptu od Roquea Mese oduzeo tako da ga je faulirao.

BARCA - VALLADOLID 1-0 Barca došla na bod od Atletica: Dembele ju spasio u 90. minuti!

U Madridu su očekivano bijesni, a bijesan je - na suca - bio i Lionel Messi prilikom izlaska s travnjaka na kraju prvog poluvremena kada su kamere uhvatile njegov razgovor s klupskim delegatom Carlesom Navalom.

- Ozbiljno mi pokušava dati karton, to je nevjerojatno.

Taj karton, koji Messi nije dobio, bio bi, naime, njegov isključujući za El Clasico koji se igra u subotu 10. travnja. Uz Messija na oprezu je morao biti i De Jong koji je utakmicu počeo kao libero. 

BOGATO IMANJE Gdje Leo slavi Uskrs? Kupio je okolne kuće i stvorio Messi City

Sve se, eto, na kraju dobro završilo za Katalonce, a Ronald Koeman posebno je nahvalio strijelca Dembelea izrazivši želju da Francuz ne napusti Camp Nou.

- Volio bih da ostane, on je važan igrač za nas. Pokazao je to ovim golom i utakmicom. Fizički je napredovao i sada može odigrati nekoliko utakmica u nizu, to je ključ.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Retrovizorr 06.04.2021.

    Koliko je smiješno kada navijaci reala pišu o sucima, a nikome se ne pomaže kao realu

  • finfinccc 06.04.2021.

    pogledaj te hr suce 90 posto utakmica u hnl oni odlučuju bez obzira na var i tko odgovara nitko,lopovluk

  • finfinccc 06.04.2021.

    zasto u ligi prvaka ne igraju samo prvaci svojih zemalja,u kupu pobjednici kupa,u eu ligi 2 i 3 mjesto u nacionalnom prvenstvu,a ne ovako u ligi prvaka iz lige 5 igra 20 klubova koji je osnov toga,ma glupo natjecanje,forsiraju velikane zbog zarade,izmišljaju pravila,uvode var,još malo uvest će još deset sudaca i igrat će se sa 3 lopte,ma glupost učinili od nogometa i fifa i uefa

Komentiraj...
Vidi sve komentare