To je to što me zanima!

Sudac prekinuo nogometnu utakmicu da bi otrčao na WC

Prekidale su se utakmice u povijesti nogometne igre zbog raznih stvari. Zbog baklji, zbog fizičkih obračuna, zbog visokog rizika da će isti započeti, ali zbog vršenja nužde, vjerojatno, nikad...
Vidi originalni članak

Neobičnu su scenu vidjeli gledatelji niželigaške utakmice u Argentini. Susreli su se Tiro Federal i Saver.  Tijek utakmice je od prvog sučevog zvižduka pa gotovo do kraja bio gotovo potpuno normalan. Pojasnimo sada ovo "gotovo do kraja". 

Naime, glavni sudac je prekinuo utakmicu da otrči na toalet. Da, dobro ste pročitali.  U 80. minuti susreta, sudac je prekinuo igru, a nikome nije bilo jasno zašto. Zatim je potrčao prema out liniji kako bi nešto šapnuo pomoćnom sucu koji mu je onda nešto stavio u ruku, nakon čega je glavni sudac otrčao s terena.

A evo što se zapravo odvilo

Glavni glavni sudac je otrčao do pomoćnika kako bi uzeo ključ od svlačionice i odjurio na toalet, a naknadno su svi shvatili o čemu se radi.

Nakon desetak minuta sudac se vratio na teren i utakmica je nastavljena.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pivski trbuh_1988 27.07.2019.

    Si prije toga nije bilo kad nije bilo mobitela da se snimi. Prekid je znao bit kad golman ide obavit nuždu. Al u kuruze, iza gola

  • Ivy-69 27.07.2019.

    A što je zrebao,pustit u gaće?

  • ZG U SRCU 27.07.2019.

    Jel bilo papira u WC-u, ili su i kartoni dobro došli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare