To je to što me zanima!

Sudački poklon 'Rampageu': Lyoto Machida me 'razbio'

"Jedino zbog čega sam možda zaslužio pobjedu je što sam radio pritisak, ali on me 'razbio'. Moji treneri će biti ljuti na mene što sam ovo rekao. On je pravi borac"
Vidi originalni članak

UFC 123 ostat će zapamćen po, u najmanju ruku, čudnoj sudačkoj odluci u glavnoj borbi večeri u Michiganu. Quinton 'Ramapage' Jackson podijeljenom odlukom sudaca (28-29, 29-28, 29-28) pobijedio je Lyota 'The Dragona' Machidu. 

U prve dvije runde Jackson je stvarao pritisak, ali bez konkretnog učinka. Početkom treće uslijedila je razmjena udaraca, a 'Rampage' je lošije prošao i branio se od Machide koji ga je potom bacio na pod. Pokušao je i poluge, a došao je i u 'mount'. Nije ga ozbiljnije ozlijedio, ali je zaslužio da mu sudac digne ruku. Nakon proglašenja uslijedili su glasni zvižduci, a koliko je pobjeda bila zaslužena rekao je sam Jackson.

- Jedino zbog čega sam možda zaslužio pobjedu je što sam radio pritisak, ali on me 'razbio'. Moji treneri će biti ljuti na mene što sam ovo rekao, ali napravio je sjajan posao. Nisam mogao raditi ono što sam htio. Moram mu dati revanš iako mi nije svejedno. Kad me udario, bio sam, ideš, ovaj zna udarati. On je pravi borac.

S njim se nije složio Dana White koji misli da su suci u pravu. Bivši UFC prvak u kategoriji do 93 kilograma, tako je nepravedno doživio drugi uzastopni poraz. Nakon savršenih 16-0, prvo ga je svladao 'Shogun', a sad i Quinton koji ima omjer 30-8.

BJ Penn nokautirao je Hughesa u drugoj borbi večeri nakon samo 20-ak sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Captain Obvious 21.11.2010.

    isto je on neposteno pobijedio u prvoj borbi protiv shoguna, pa se moze reci da mu se vratilo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare