To je to što me zanima!

Suigrači napadaču Stokea u ormarić stavili svinjsku glavu

Provest ćemo istragu i kazniti krivce, poručili su čelnici. Jones je rastafarijanac, a oni ne jedu svinjetinu pa je to razlog zbog kojeg je glava bila namijenjena njemu
Vidi originalni članak

Nogometaši Stokea osigurali su opstanak u Premiershipu pa im nogomet više nije u prvom planu. Čekaju kraj sezone, a pritom se dobro zabavljaju. U posljednoj šali malčice su pretjerali.

Naime, suigraču Kenwyneu Jonesu su u ormariću ostavili svinjsku glavu! Fotografiju glave je na Twitteru objavio Break Shea, a nešto kasnije je obrisao.

- Provest ćemo istragu i žestoko kazniti krivce - poručili su čelnici kluba.

Jones je rastafarijanac, a oni ne jedu svinjetinu pa  je to razlog zbog kojeg je glava bila namijenjena njemu.

Nekoliko dana prije ovog incidenta, Michaelu Owenu su suigrači automobil 'zaprljali' brašnom i jajima...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Penny Dollar 19.05.2013.

    Pretjeruju, al bas pretjeruju. Pa covjece, to je sala, nitko ne misli nista lose. Idu mi na k* vise ovi moralisti koji u svemu traze neki razlog zasto nije uredu. Opustite se i uzivajte u zivotu, prestanite zivjeti pacenicki zivot.

  • aaerts 19.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 19.05.2013.

    kako onda moze igrati nogomet ako je rastafarijanac jer onda pusi livadu konstantno posto im je ona povezana s religijom a livada ima supstance koje su zabranjene po fifinim pravilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare