To je to što me zanima!

Suigrači pa rivali: Barcelona je podsjetila na zajedničke dane

Enrique i Guardiola zajedno su za Barcu igrali 5 godina, a iz 'blaugrane' su objavili video u kojem nas podsjećaju kako je to izgledalo krajem '90-ih i početkom '00-ih
Vidi originalni članak

Barcelona i Bayern München u srijedu na Nou Campu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Treneri katalonske i bavarske momčadi, Luis Enrique i Pep Guardiola z ajedno su u dresu Barce igrali čak pet godina, a iz 'blaugrane' su na svom YouTube kanalu objavili video u kojem nas podsjećaju kako je to izgledalo krajem devedesetih i početkom 2000-ih.

Također, objavljeno je i kako će izgledati navijačka koreografija u srijedu od 20:45 sati. Navijači Barcelone podsjetit će svijet na činjenicu kako su bili europski prvaci 1992. , 2006. , 2009. i 2011. godine te kako su spremni na novi naslov.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sergio16 04.05.2015.

    kakvi su treneri dosad stasali kao nogometasi u barci,sto nas tek ceka u buducnosti na trenerskoj karti europe...

  • PetarRadonjic 04.05.2015.

    nebudite klinci juventus nije bilo ko treba puno pure pojest za juventusa dase predje

  • Matek podravec u Irskoj 04.05.2015.

    Zadnji puta kada su polufinale igrali Real-Borussiia, i Barca-Bayern također se "namjestilo" da nas čeka i da bude poslastica i najjače finale u najelitnijem klupskom natjecanju-LP a to da bude El classico, ali se nije dogodio. Ove sezone isto dogodilo se da opet je na istom, ali mislim i bilo bi vrijeme da u najboljem natjecanju na svijetu bude pravo finale koje se može nazvat FINALE,a to je da budu dva najjača kluba na svijetu tamo gdje pripadaju u FINALU..

Komentiraj...
Vidi sve komentare