To je to što me zanima!

Šuker će ipak preživjeti i ovu današnju skupštinu HNS-a...

Iz oporbenih redova proteklih se tjedana moglo čuti kako je dovoljno da netko potegne pitanje povjerenja Šukeru i glasova će biti dovoljno. No, rušenjem se (sada) neće baviti
Vidi originalni članak

Skupština je redovna. Znate ono, klasika za kraj godine: analiza (pohvale) za ovu i planovi za iduću godinu, pomalo svečano i bez drame, čak ni pod točkom "razno".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas će se u 12 sati u Zagrebu okupiti vladari hrvatskog nogometa.

A ono po čemu je ta skupština mogla biti zanimljiva ipak se gotovo sigurno neće dogoditi: smjena Davora Šukera.

Iz oporbenih redova proteklih se tjedana moglo čuti kako je dovoljno da netko potegne pitanje povjerenja Šukeru i glasova će biti dovoljno. Jer aktualni predsjednik, govorili su, uživa podršku samo dva prvoligaša i manje od pola županija.

No, rušenjem se (sada) neće baviti. Promjene se događaju, Šukeru Izvršni odbor smanjuje ovlasti, pa su možda zaključili da smjena nije ni nužna. Skupštinu može "začiniti" jedino Hajduk, čiji su predstavnici prijašnjih godina znali ili se pojaviti se ili napustiti sjednicu.

I premda je stanje u HNS-u daleko od jedinstvenog, potresa ipak neće biti. Barem do proljeća, a i onda je teško očekivati da bi se išlo u takve poteze dva mjeseca prije Eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kupreska 19.12.2019.

    Bas ga briga on je para svrno i bas ga boli don

  • 19.12.2019.

    kupio je on glasove poslje Sp,kad je podjelio lovu svima clanovima Hns

  • 19.12.2019.

    Još uvijek Mamić dirigira HNSom

Komentiraj...
Vidi sve komentare