To je to što me zanima!

Šuker ga pozvao: Predsjednik Uefe Čeferin stiže u Hrvatsku

Slovencu će Hrvatska biti jedna od prvih destinacija koje će obići kao vodeći čovjek europskog nogometnog saveza, primit će ga i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je službeni poziv predsjedniku Uuefe Aleksandru Čeferinu za dolazak u Zagreb, a on je taj poziv prihvatio te će krajem prosinca posjetiti Hrvatsku.

Slovencu će Hrvatska biti jedna od prvih destinacija koje će obići kao vodeći čovjek europskog nogometnog saveza, primit će ga i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije, koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za mjestom predsjednika Uefe. Sada zajedno surađuju i u okviru Uefinog Izvršnog odbora čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Šuker i rukovodstvo Saveza razgovarat će s predsjednikom Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci Uefe važnim razvojnim projektima HNS-a. 

Hrvatski nogometni savez uvjeren je u razumijevanje novog predsjednika Uefe za izazove malih i srednjih saveza, posebno u svjetlu reorganizacije klupskih natjecanja te će dio razgovora biti posvećen upravo tim temama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dinamojavolim1 01.12.2016.

    Nemate vi pojma,sigurno su ga pozvali brlekovic,hrnjak i rilov...inace jako utjecajni ljudi u europskom i svjetskom nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare