To je to što me zanima!

Šuker: Moguće je da Hrvatsku izbace s Europskog prvenstva

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza komentirao je kako je moguće da Uefa Hrvatsku čak i izbaci s Europskog prvenstva 2016. zbog kukastog križa na Poljudu
Vidi originalni članak

Davor Šuker otputovao je s Dinamom u Luksemburg na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. No u zračnoj luci predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza nije mogao pobjeći od pitanja o kazni za sramotni kukasti križ na travnjaku Poljuda u utakmici protiv Italije.

Šuker je tako za N1 potvrdio mogućnost najcrnjeg scenarija. Na pitanje novinarke N1 televizije što očekuje od sastanka Disciplinske komisije u četvrtak Šuker je odgovorio:

- Očekujem da disciplinci kažu svoje.

Na pitanje postoji li mogućnost da nas izbace s Europskog prvenstva Šuker nije odbacio najgori scenarij.

- Pa i to je jedna od mogućnosti - kratko je dodao predsjednik HNS-a za N1 i odjurio u Luksemburg.

Idi na 24sata

Komentari 373

  • crotec 23.07.2015.

    a zašto bi nas kaznili? jel NETKO dokazao da su hrvati slikali svastiku? možda su bili Talijani , možda pijani Nijemci , za srbe nebu tvrdio , ali nikad se nezna. sve u svemu nikakve dokaze nemaju pred sudom. sve sama nagađanja!!!

  • mazaluna 22.07.2015.

    Laprda, da bi se pravio važan ako nas izbace nadam se da će i njega

  • istri 22.07.2015.

    DOMACI NOGOMET? lose utakmice losa igralista koja ne mozemo ich osloviti sa :stadijonima lose posjecene vise politike na igralistu no samog nogometa.osvajamo nikad nista i sto imamo od naseg fuSBALA? nista od svega Toga Osim nekim mesetarima zaradu na crno veliki novci od transfera igraca. zatoPENICILIN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare