To je to što me zanima!

Šuker nije htio potvrditi Dalića: 'Izvršni odbor o tome odlučuje'

Čuo sam jedan komentar prije utakmice, da se ponavlja 1998., tako smo i mi došli na SP, da bar tako završi i ovaj put, rekao je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza
Vidi originalni članak

Svi oni dobronamjerni ljudi koji su vjerovali u igrače, u Hrvatsku, su veseli i na tome im čestitam, ali ima još playoff koji je 50-50 i nadam se da ćemo dobiti dobrog protivnika, iako danas nema lakog protivnika, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon što se Hrvatska plasirala u dodatne kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jeste li zadovoljni smjenom Ante Čaćića i postavljanjem Zlatka Dalića? Prva utakmica i ostvaren cilj...

- Šok terapija je uspjela!.Trebalo je to sve napraviti, nije se spavalo nekoliko dana, bilo je stresa dovoljno. Isti su to igrači, ali je nešto trebalo promijeniti. Ništa još nismo napravili, ostaje žal zbog dva boda protiv Finske, ali to je nogomet.

- Čuo sam jedan komentar prije utakmice, da se ponavlja 1998., tako smo i mi došli na SP, da bar tako završi i ovaj put. Hvala svima koji su se brinuli, pomagali, podrške je bilo sa svih krajeva Hrvatske i svijeta."

Ulijeva li vam ova Hrvatska povjerenje? Čekaju nas neke jake reprezentacije u tom razigravanju...

- Pa evo, pokazali smo danas pred prepunim stadionom, mirno i profesionalno smo se prošetali...

Ostaje li Zlatko Dalić na klupi reprezentacije ili će biti nekih promjena?

- Imat ćemo Izvršni odbor pa ćemo o tome razgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Fidelcastron 16.10.2017.

    Pa Maminjo je sam prizna da nije tija Daliča .Eto di je problem mora ga je stavit jer mu se tresla stolica .Sad kada je dobija utakmicu razmišlja kako bi ga se riješija .Nebi se čudnija da serviser se vrati ,a ako baš ne on doć če neki sličan njemu .Očigledno Dalič mu nije neki poslušnik ,a i iz Hajduka vuče korijene strah ga je da to nebi eskaliralo pa kojim slučajem se zvalo koga iz redova bilih .E sada je tu Nasta zastoj i Maminjo mafijaš priko novina sada testira bilo naroda jer izostavljanjem daliča vjerovatno bi prepisao smrtnu presudu to bi bilo već previše .Zato sada testira kako će javnost reagirati .Daliču dragi sve pet ali moja preporuka ti je pakuj kufere i idi ti lipo u Arabiju vidim da si pošten čovik ovo tebi Netriba.Lipo je biti domoljub i volit svoju zemlju ali kod ova dva Šabana neće to iči kako si zamislija .

  • PCapitalist 10.10.2017.

    Pa zar nije Šuker izjavio da je on predložio Dalića i da se IO preko noći jednoglasno složio da ga žele, a sad bi ga opet izglasavali ?? Pa dobro tko je tu lud ? Kakvi su ovo cirkusi ??

  • nijetebriga 10.10.2017.

    Dalica dovesti za izbornika a tebi Suker-u otpusnicu dati i to expresno-povedi i druge sa sobom iz HNS-a prepustite mjesta drugim ljudima, vas nam je puna kapa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare