To je to što me zanima!

Šuker: Ovo je korak naprijed, ponosan sam na naše navijače

Izuzetna nam je čast što je podršku dala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je tim potezom pokazala veliko poštovanje prema nogometu, kaže Šuker
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker na službenoj se stranici HNS-a zahvalio svima zaslužnima za lijepu atmosferu i odličan rezultat na Maksimiru. Posebno je pohvalio navijače te poručio kako je utakmica s Norveškom u smislu navijanja velik korak naprijed u odnosu na Italiju. Naravno, nije mogao ne zahvaliti se i predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

Zahvalu Davora Šukera donosimo u cijelosti:

"U ime Hrvatskog nogometnog saveza i svoje osobno želim se zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji utakmice Hrvatska - Norveška.

Bilo je prekrasno vidjeti Maksimir napunjen do maksimalnog kapaciteta koji smo imali za ovu utakmicu, a ponosni smo što tijekom utakmice nije zabilježen niti jedan ozbiljniji incident. Hrvatska može i mora biti zemlja bez rasizma, diskriminacije i nasilja na stadionu. Nakon susreta u Italiji prekinutog zbog huliganizma, ovo je važan korak naprijed i učinit ćemo sve da nastavimo ići u tom smjeru.

Želim uputiti čestitku i zahvalu hrvatskoj policiji koja je odradila sjajan posao prije, za vrijeme i nakon utakmice te je dala maksimalnu pomoć Hrvatskom nogometnom savezu kako bi susret prošao bez sigurnosnih problema.

Izuzetna nam je čast što je podršku Vatrenima dala i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja je i tim potezom pokazala veliko poštovanje prema nogometu i sportu općenito.

I naravno, zahvaljujem se hrvatskim reprezentativcima i stručnom stožeru na još jednoj prekrasnoj predstavi i važnoj pobjedi na putu prema Francuskoj 2016. godine.

Budimo ponosni!"

Idi na 24sata

Komentari 204

  • NEOPISIVO 06.04.2015.

    Razlika između mene i vas je što se vi vežete uz režim a ja uz narod. Osuđujem ustaški, partizanski , jugoslavenski, Sanaderov lopovski i današnji liberalno komunistički režim. Također osuđujem sve zločince u svim režimima, ali ne dozvoljavam da netko pripadnike moga naroda svrstava u zločince ako su se u okolnostima prljavog rata našli na krivoj ili poraženoj strani. Hrvati koji su išli u rat sa motivom obrane ili stvaranja hrvatske države, ako nisu činili zločine, su časni ljudi bez obzira da li su taj motiv htjeli ostvariti u partizanskoj, ustaškoj ili domobranskoj vosci. Pozivate se na Tuđmana. On se borio na partizanskoj strani protiv ustaškog režima i fašizma, ali je i prvi progovorio o desecima tisuća ubijenih Hrvata od strane partizana i da je stvaranje NDH bilo i izraz težnji hrvatskog naroda za stvaranjem hrvatske države. Eto, on je u svakoj prilici uz hrvatski narod, dao je najveći doprinos stvaranju hrvatske države, a ja nisam baš siguran da ga vi podržavate. To što vam je srušio Jugoslaviju - tamnicu hrvatskog naroda, sigurno mu ne možete oprostiti jer su vam sigurno ukinute i mnoge privilegije. Zavidite današnjoj privilegiranoj kasti - braniteljima tzv. šatorašima što se uzdižu iznad hrvatskog naroda i bore za još veće privilegije, slično kao partizanska kasta u Jugoslaviji. Pravdate zločine pobjedničkih antifašističkih sila nad Njemcima i Japancima, a ja ne. Nema opravdanog zločina nad pripadnicima nekog naroda, jedno su oslobodilačke borbene aktivnosti, a sasvim drugo osveta prema onima koji se nalaze na teritoriju poraženoga.

  • barca_123 31.03.2015.

    Bravo Sukeru ...i cestitke na ulasku u IO UEFE...

  • slice rizer 31.03.2015.

    jesi li zadovoljan sa manekenkom kolindom koja je pila pivu na stadionu,jeli te osramotila lizaču mamićeve stražnjice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare