To je to što me zanima!

Šuker: Real će ući u finale LP-a i igrati protiv Barce ili Bayerna

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u razgovoru za španjolske medije osvrnuo se na četvrtfinalne utakmice Lige prvaka i rekao kako će 'njegov' Real doći sve do finala
Vidi originalni članak

Igrači Reala malo su se opustili nakon sjajne pobjede protiv Barcelone i zato su izgubili od Wolfsburga (2-0). Nijemci su uvijek opasni. Kada čujete onu himnu Lige prvaka, a na drugoj vam strani stoji Real Madrid, znate da nemate što izgubiti. Upravo to se dogodilo Wolfsburgu, rekao je Davor Šuker za španjolske medije.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza uvjeren je da će Real izbaciti 'vukove', ali i da će otići i korak dalje.

- Moraju imati inicijativu na terenu, a Real ima igrače koji uvijek mogu zabiti. Ovoga puta treba im pomoć navijača od prve do posljednje minute. Uvjeren sam da će Real odigrati sjajnu utakmicu i izbaciti Wolfsburg, čak i proći do finala. A tamo će igrati protiv Barcelone ili Bayerna, najboljih momčadi u ovom trenutku.

Komentirao je bivši hrvatski nogometaš i uzvratnu utakmicu Barcelone i Atletica.

- Barcelona je puno iskusnija od Atletica i uvjeren sam da će imati jako puno prilika sutra. A nakon Barcina poraza od Sociedada liga je ponovno neizvjesna, sada je sve moguće.

Osvrnuo se predsjednik HNS-a i na Cristiana Ronalda.

- Mislim da je Cristiano sretan u Madridu, a njegova budućnost ovisit će i o rezultatima. Veliki je radnik i obožava pobjeđivati - zaključio je Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ich099 12.04.2016.

    Suker ce realu preporucit Cacica za novog trenera

  • strmi007 12.04.2016.

    Tako je legendo!

  • raul-gonzales 12.04.2016.

    Real ce osvojiti ligu prvaka Hala Madrid!

Komentiraj...
Vidi sve komentare