To je to što me zanima!

Šuker: Real se zanima za neke dinamovce, ali ne smijem reći...

Pokazali su zanimanje za neke igrače Dinama, ali ne smijem vam reći koje, rekao je Davor Šuker za Večernji list i dodao da mu je Perez rekao da dolazi na krstarenje
Vidi originalni članak

U svečanoj loži Davor Šuker zadovoljno je gledao kako igraju dva njegova bivša kluba. Bio je to nogomet u kojem je Real slavio, a Dinamo oduševio. Šuker je u tri godine igranja u "kraljevskom klubu" zabio 40 golova.

- Predsjednik Florentino Perez obećao je da će iduće godine sigurno doći na krstarenje našom zemljom. Bili su jako zadovoljni i atmosferom na stadionu i prijemom u Hrvatskoj. Pokazali su zanimanje za neke igrače Dinama, ali ne smijem vam reći koje - rekao je Davor Šuker za Večernji list.

A Realovi ljudi su zaista imali šta vidjeti. Mali Kovačić rola kao da mu je s druge strane Vinogradar, Tomečak prolazi kraj Marcela, Ibanez kraj Ramosa... Jedino smo možda više očekivali od Badelja i Sammira. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 24nogomet 22.09.2011.

    kelava,vida i ibanez

  • juree20 15.09.2011.

    svi kazete vida i kelava i kovacic... a di je u toj prici ibanez koji je bio najbolji dinamov igrac sto posto na toj tekmi???

  • Diego7Forlan 15.09.2011.

    Mali Kovačić će zamijenit Xabi Alonsa a Kelava Cassilasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare